IZBORNIK I IGRAČI OČAJNI NAKON DEBAKLA: / 'Španjolci su zabijali iz šuteva koji su išli pored gola'

Image

Blijeda je bila igra hrvatske vaterpolske reprezentacije protiv Španjolske na olimpijskom turniru u Riju; ne čudi stoga uvjerljiv 4-9 poraz.

11.8.2016.
7:03
VOYO logo

"Nismo izgledali dobro i zasluženo smo poraženi, no puno toga je, i napadački i obrambeno, otišlo na jednu stranu, onu španjolsku. Oni su potpuno zasluženo dobili, a mi smo bili posebno loši u napadu, koji je bio potpuno bezidejan i bez protoka lopte. Očekuju nas Talijani i Francuzi i moramo ostvariti bar još jednu pobjedu. Vidite da se stalno događaju iznenađenja, veliki favorit Srbija, ako ne pobjedi Australce ispada, a već dugo olimpijski turnir nije bio ovako interesantan s deset momčadi koje mogu svakoga pobijediti", kaže Tucak.

Inače, bio je ovo prvi poraz branitelja londonskog zlata nakon deset uzastopnih pobjeda na Olimpijskim igrama. Onaj prethodni upisan je također protiv Španjolaca. Bilo je to u Pekingu 2008. u razigravanju za peto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POTOPLJENI U ZELENOM BAZENU: /

Bezidejni i očajni vaterpolisti teško poraženi od Španjolaca

Image
POTOPLJENI U ZELENOM BAZENU: /

Bezidejni i očajni vaterpolisti teško poraženi od Španjolaca

'Dan kad ti ništa ne ide'

"Ovo je jedan od onih dana kada ti ništa ne ide. Sve što smo pokušali je ispalo loše, a njima su u golu završavali i šutevi koji su išli pored gola. Svaki poraz boli, ali bolje da se dogodio sada, nego u četvrtfinalu. Čestitam Brazilcima na pobjedi protiv Srbije, ali ostali nas ne zanimaju, moramo odraditi susrete s Francuzima i Talijanima i dosta poboljšati svoju igru", dodao je kapetan Hrvatske Josip Pavić s kojim se slaže i Damir Burić:

"Ovo je bilo dosta loše, ti Španjolci nam nikako ne odgovaraju, puno plivaju, a malo je kontakta. U napadu ništa nismo zabili. Protiv Talijana nas čeka teška utakmica, oni su dosad pokazali najviše. S ovom igrom koju smo pokazali danas, ne bismo daleko dogurali."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo