Kostelić ovo nikada nije uspio u jednom danu!

'Stisnuo zube jer sam se na Sljemenu htio popeti na najvišu stubu. Nikada u jednom danu nisam osvojio tri naslova.', rekao je Ivica Kostelić koji je postao trostruki prvak u jednom danu.

22.3.2012.
17:02
VOYO logo

"Nikada u jednom danu nisam osvojio tri naslova", rekao je zadovoljni Ivica koji je, iako ne na ono njemu najdraže, konačno stao na sljemensko postolje.

"Teško mi je bilo motivirati se za utrku. Bio sam treći nakon prve vožnje, ali sam stisnuo zube jer sam se na Sljemenu htio popeti na najvišu stubu", kazao je Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivicu koljeno i dalje boli.

"Sad je dobro jer sam popio voltaren, a bez toga ne ide. Ne znam kako će se koljeno ponašati sljedeće sezone", podvukao je najbolji hrvatski skijaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Ivice, na najviše se postolje popela i Saša Tršinski koju je Janica često spominjala kao svoju veliku nasljednicu. Naime, petnaestogodišnjakinja je bila izuzetno dominantna iako su mnoge njene suparnice starije i po dvije godine.

"Juniorsko je prvenstvo bilo super, ali ovo je ipak seniorsko natjecanje. Nadam se da ću ovaj rezultat jednom potvrditi u svjetskom kupu", rekla je velika hrvatska nada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo