IVICA KOSTELIĆ ZATEČEN NAPADOM NA SESTRU: / 'Ne kužim u čemu je fora. Zašto ne izoliraju ljude koji rade takve kravale?'

Image

Najbolji hrvatski skijaš svih vremena Ivica Kostelić reagirao je na subotnji verbalni napad na svoju sestru Janicu, državnu tajnicu za sport.

13.6.2017.
9:37
VOYO logo

Nekoliko pripadnika Hajdukove navijačke skupine prostački je na Braču izvrijeđalo najveću hrvatsku sportašicu svih vremena, zamjerajući joj da na aktualnoj dužnosti nije uložila dovoljno truda da se počne provoditi Zakon o sportu. Dvanaestorica navijača, među kojima su bila i dvojica maloljetnika, uhićena su, a sedmorici je određen petodnevni pritvor koji može biti i produžen.

Image
TORCIDA ZASULA JANICU UVREDAMA: /

'O Jano, o Janice, puši k*rac snježna kraljice'

Image
TORCIDA ZASULA JANICU UVREDAMA: /

'O Jano, o Janice, puši k*rac snježna kraljice'

'Klub ne pokušava tome stati na kraj'

Napad na Janicu Kostelić osudili su Vlada i HOO, a zgrožen bračkim događajima je i Ivica Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već se dulje vremena povlače slične stvari od strane... ne znam jesu li to službeni navijači Hajduka. Ja ne kužim u čemu je fora ako su većina, a vjerujem da su većina Hajdukovih navijača, ako hoćete većina članova Torcide, normalni ljudi. Zbog čega oni ne izoliraju ljude koji rade takve kravale?", zapitao se Ivica u razgovoru za Sportske novosti.

"Teško mi je shvatiti i zašto se netko barem ne ogradi od takvih napada, netko u ime navijača Hajduka. Znam da je sve to teško riješiti, ali ja imam i puno prijatelja navijača Hajduka i to su sasvim normalni ljudi. Ljudi koji vole svoj klub, sport, ali kad takvi huligani predstavljaju ili su na bilo koji način povezani s klubom, a klub ne pokušava tome stati na kraj i svi se izvlače da nisu krivi...", dodao je zatečeni Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo