Flyersi doznali lošu vijest o ozlijeđenom suigraču

Golom slovačkog braniča Andreja Meszaroša u devetoj minuti treće trećine hokejaši Philadelphia Flyersa su u Montrealu pobijedili domaće Canadiense 4:3.

16.12.2011.
11:09
VOYO logo

Pensilvanijska momčad je tako došla sedme uzastopne, odnosno devete pobjede u posljednjih deset susreta. Flyersi vode na ljestvici Istočne konferencije, te za najučinkovitijom momčadi lige u ovom trenutku, Minnesota Wildom, zaostaju jedan bod.

Doznali su, međutim, hokejaši iz Philadelphije u četvrtak i jednu vrlo lošu vijest: njihov najbolji branič, iskusni 37-godišnji Chris Pronger zbog posljedica potresa mozga neće igrati do kraja sezone. Stasiti Kanađanin ne igra od 19. studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je zbog istog problema izvan leda do daljnjega i Claude Giroux, s 39 poena još uvijek najkorisniji igrač lige, pobjede koje nižu igrači Petera Laviolettea tim su impresivnije.

Stao je niz od pet domaćih pobjeda Winnipeg Jetsa. Prekinuo ga je Aleksandr Ovečkin postigavši jedini gol na utakmici za svoje Washington Capitalse minutu i 14 sekundi prije kraja utakmice. Bio je to deseti ovosezonski pogodak ruskog napadača, ne tako davno najboljeg strijelca i napadača lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo