NAŠA JUNAKINJA

ČUDESNA SANDRA PERKOVIĆ JEDNOM FOTKOM ZAPALILA FANOVE: ‘The Legend goes on, hvala ti kraljice’

Sandra Perković u utorak je na 67. Hanžekovićevom memorijalu postavila novi rekord u bacanju diska koji sada glasi 70.83 metra.

Stari rekord iznosio je Njezin stari rekord bio je 69.88. Hrvatska rekorderka, dvostruka svjetska i olimpijska prvakinja, četiri puta zlatna na europskim prvenstvima ostvarila je na Mladosti i svoj drugi najbolji hitac u ovoj sezoni.

ISPUNILA JE OBEĆANJE DANO NACIJI: Svjetska vladarica diska poslala brutalnu poruku konkurenciji u Bruxellesu! ‘Sandra ne spava’

Njezin je disk letio duže samo na mitingu u Bellinzoni (71,41 m), gdje je postigla aktualni hrvatski rekord. Perković je, tako, ispunila obećanje dano naciji da će ići preko 70 metara. Nakon pobjede u Zagrebu, Perković je na Instagramu je objavila fotografiju s mitinga na kojoj je zauzela pobjedničku pozu, uz komentar.

NEVJEROJATNA SANDRA PERKOVIĆ POSTAVILA NOVI REKORD MITINGA: Hrvatska sportska heroina bacila svoj drugi najbolji hitac sezone

“Hvala svima na prekrasnoj podršci . VI STE MOJ VJETAR U LEDA . Bez vas to ne bih uspjela i ne bi imalo ovakvu čar #TeamSP #NavijajGlasnije#VolimStoSeVolimo #SamoLjubav#Hanzek2017”.

Hrvatska javnost i navijači u domovini oduševljeni su Sandrom.

“Bravooo. Sin mi je bio tamo i veli da si mu rekla da ima dobru frizuru. Oduševljen je bio”.

“Bravooooo kraljiceeeee!!!!”

“Kraljice obožavam te drago mi je što sam te mogla ponosno gledati, ali mi je žao sto se nismo stigle slikat”.

“Hvala ti na predivnom showu, bez glasa ostadosmo! Bravo!”,

“Kraljice čestitam!”

“The Legend goes on!”, samo su neki od ostalih komentara.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr