Ante Kostelić dolio novo ulje na vatru u skijaškoj aferi!

'Ovo zaista ne razumijem. Kako možeš uživati u nečemu što je nestvarno? To je kao da u nogometu šutneš loptu pored gola i slaviš kao da si zabio.

23.1.2012.
14:25
VOYO logo

Rasprava Ivice Kostelića i Austrijanca Marcela Hirschera o 'haklanju kolaca' poprima sve veće razmjere i pretvara se u veliku aferu, a hrvatski skijaš je dodatno 'zapalio vatru' izjavivši kako su na sljemenskoj utrci i "Hirscher i Neureuther trebali biti diskvalificirani" te da je on trebao pobijediti.

Austrijski mediji pišu kako je sljemenskog pobjednika SMS-om prijavio netko od njegovih ljudi, a Hirscher je izjavio da ga "jako zanima odakle je to sve krenulo" te kako bi volio popričati s Kostelićem jer se radi o "ozbiljnim i neprihvatljivim optužbama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priču koja trese Svjetski kup skijaša uključio se i Ante Kostelić koji kaže da ga malo toga može začuditi, ali da je 22-godišnji Austrijanac ipak uspio.

"Ovo zaista ne razumijem. Kako možeš uživati u nečemu što je nestvarno? To je kao da u nogometu šutneš loptu pored gola i slaviš kao da si zabio. Hirscheru se ne može stalno događati da ne primjećuje 'haklanje vrata' jer je to navodno napravio i u Adelbodenu. Ako je to točno, Ivica je i tamo pobijedio, kao i u Zagrebu. Za ovo trebaju postojati ozbiljne sankcije, no neću si time razbijati glavu. Moje mišljenje je, makar to bilo i simbolično, da je trebao reagirati Austrijski savez i zabraniti mu nastup na jednoj utrci. Kao crveni karton, čisto simbolično. Ne kužim ni kako takve pobjede zabavljaju Austrijance", izjavio je u Sportskim novostima Kostelić i otkrio dio razgovora s Ivicom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je pogođen. Ivica je počeo o tome razmišljati, a ja sam mu rekao: 'Ivo, igraj svoju igru, gledaj svoja posla'. No, on je savršen pobjednik, ali je isto čovjek, mora razmišljati", tvrdi Gips.

Više o temi: specijal-201102150360004-Ivica Kostelić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo