Osramoćena hrvatska legenda zavapila: Prestanite javno linčovati!

Nikša Dobud nije zamišljao ovakav kraj godine. S Jugom nije se plasirao niti u finale Kupa, a klub ga je drastično kaznio nakon velike gluposti u Beogradu na utakmici protiv Partizana.

30.12.2014.
21:50
VOYO logo

Tamo je na dvoboju vaterpolske Lige prvaka brutalno udario suparničkog igrača. Nije to bilo Jugovom kapetanu prvi put, ali vaterpolo je sport u kojem ima mnogo udaranja pod vodom i brojnih smicalica.

Samo, ovog puta suci su sve to vidjeli jer je udario iznad vode i isključili ga bez prava zamjene. Epilog - dobio je tri utakmice kazne od LEN-a, Jug u njima može prijaviti samo 12 igrača i klub je zbog toga dodatno drastično kaznio svog najplaćenijeg igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi centar Juga i naše reprezentacije izbačen je iz momčadi, oduzeta mu je kapetanska traka i kažnjen je financijski. Do daljnjeg će trenirati s juniorima. Dobud je to prihvatio kapetanski, za svaku pohvalu.

https://vine.co/v/OgpZQ3PvvJ5/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odluku moje Uprave prihvaćam s potpunom odgovornosti. Kakav bih ja to bio čovjek kad bih u ovom trenutku krenuo javno prozivati svoju Upravu, predsjednika, direktora, trenera ili golmana? To bi bilo bježanje od odgovornosti i ne bi bilo kapetanski", kazao je Dobud za Dubrovački dnevnik i zaključio:

"Sada kada imamo krivca sve vas lijepo molim da prestanemo likovati i javno linčovati te da se ponašamo jugaški, a to znači da zbijemo redove i pomognemo jedni drugima kad ne ide te napravimo sve kako bismo popravili igru i vratili prvenstvo tamo gdje mu je i mjesto."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo