PROMJENE U WOLFSBURGU / Olić u HSV-u do 2016., a zatim postaje trener mlađih selekcija

Image
Foto: NordPhoto/PIXSELL

Hrvatski nogometni reprezentativac, 35-godišnji Ivica Olića potpisao je ugovor do ljeta 2016. godine sa svojim bivšim klubom HSV-om, klub za koji je igrao od 2007. do 2009. godine.

30.1.2015.
10:53
NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac, 35-godišnji Ivica Olić potpisao je ugovor s Hamburger SV-om do ljeta 2016. godine, a po isteku tog ugovora očekuje ga mjesto trenera mlađih dobnih kategorija u tom klubu.

Olić je u HSV stigao iz trenutačno drugoplasiranog sastava Bundeslige Wolfsburga, a prema medijskim napisima vrijednost transfera iznosi 1,5 milijun eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olić je za HSV igrao od siječnja 2007. do srpnja 2009. godine, a u 115 nastupa postigao je 48 pogodaka, od čega 29 u Bundesligi, osam u njemačkom kupu te 11 u Kupu UEFA-e, a zbog svog zalaganja bio je miljenik navijača. Odlične igre u dresu HSV-a donijele su mu i transfer u Bayern.

"Još jučer sam normalno trenirao s Wolfsburgom, a onda je stigla vijest kako ipak mogu prijeći u Hamburg. Odmah sam spakirao stvari i iste večeri krenuo na put", izjavio je Olić koji bi za svoju novu momčad mogao nastzupiti već u subotu protiv Koelna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon jesenskog dijela prvenstva HSV se nalazi na 14. mjestu ljestvice sa 17 bodova, koliko imaju i 15. Stuttgart, te 16. Werder, koji se nalazi na poziciji koja vodi u kvalifikacije za ostanak u prvoj ligi, dok samo dva boda manje imaju Borussia Dortmund i Freiburg, koji se nalaze u zoni ispadanja.

"Znam da nas očekuje težak zadatak u borbi za ostanak, ali nadam se kako ću biti od pomoći", rekao je Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo