HSV NA KRILIMA HRVATA / Olić i Petrić srušili prašku Slaviju

Image

Ovom pobjedom njemački klub izborio je proljeće u Ligi Uefa.

4.12.2008.
23:15
VOYO logo

Ivica Olić i Mladen Petrić  ponovno su razveselili navijače HSV-a. Ovaj put su pogocima u 30. , odnosno četvrtoj minuti sučeve nadoknade iz penala donijeli važnu pobjedu nad domaćom Slavijom u 4. kolu F skupine Lige Uefa.

U 30. minuti utakmice Petrićev udarac skrenut je na Olićeve noge kojem nije bio problem s nekih sedam metara smjestiti loptu iza Vaniaka. Konačan rezultat u četvrtoj minuti sudačke nadoknade postavio Petrić sigurnim realiziranjem udarca s bijele točke. Neposredno prije penala, Petrić je asistirao suigraču David Jarolimu koji je zaradio jedanaesterac i isključenje domaćeg vratara. Ovom pobjedom HSV je izborio proljeće u Europi. U istoj skupini Aston Villa je, pak, ubilježila prvi poraz (2-1), dopustivši Žilini prvo slavlje UEFA-inoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iste sreće nisu bili Danijel Pranjić i Niko Kranjčar u E skupini. Njihovi klubovi Hereenveen i Portsmouth poraženi su od Brage (1-2) i Wolfsburga (3-2) i time su se oprostili od Europe. U G skupini klubovi su podijelili bodove. Oba para Kopenhagen i Rosenborg kao i Valencija i Brugge odigrali su 1-1. Trostruki strijelac za 4-3 pobjedu CSKA kod Nancyja bio je Wagner Love u H skupini, dok su Lech i Deportivo odigrali 1-1. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo