UNATOČ KRVAVIM NEMIRIMA / Oktanski cirkus ipak dolazi u Bahrein

Image
Foto: PIXSELL

Prvi čovjek Bernie Ecclestone je nakon sastanka s predstavnicima 12 momčadi koje nastupaju na VN Kine, izjavio da će se utrka održati "200 posto".

13.4.2012.
13:07
PIXSELL
VOYO logo

ŠANGAJ - VN Bahraina idući tjedan održat će se kako je i predviđeno unatoč nemirima i pozivima nevladinih aktivista da se otkaže, objavila je u petak Međunarodna automobilska federacija (FIA).

FIA je u petak objavila da se utrka, čije je održavanje prošle godine otkazano zbog krvavih nemira, održava prema rasporedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka je donesena nakon savjetovanja s višim diplomatskim dužnosnicima i "neovisnim stručnjacima" u toj zaljevskoj kraljevini.

Prvi čovjek BernieEcclestone je nakon sastanka s predstavnicima 12 momčadi koje nastupaju na VN Kine, izjavio da će se utrka održati "200 posto".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve su momčadi sretne što će tamo nastupiti", kazao je 81-godišnji Ecclestone. "Tamo se ništa ne događa. Znam neke ljude koji žive tamo i tvrde da je mirno i tiho".

Ovu je izjavu dao dva sata nakon što su u Manami u eksploziji oštećena dva automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčadi Formule 1 će poduzeti izvanredne mjere sigurnosti u Bahrainu idući tjedan, izjavio je prvi čovjek Red Bulla Christian Horner.

"Pazimo pozorno na sigurnost naših zaposlenika i nekada je neizbježno poduzeti izvanredne mjere", kazao je Horner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo