OGLASIO SE I ODBJEGLI MAMIĆ: / Dinamov savjetnik zahvaljivao svima redom, a dio zasluga pripisao je i sebi

Image

Bivši gazda hr nogometa trenutno se nalazi u bijegu u susjendoj BiH.

8.11.2018.
23:49
VOYO logo

Nakon što su nogometaši Dinama osigurali prolazak u šesnaestinu finala Europske lige te će prezimiti u Europi prvi puta nakon 1970. godine jer su u susretu 4. kola D skupine u Zagrebu pobijedili slovački Spartak iz Trnave s 3-1 (2-0) na društvenim mrežama oglasio se Zdravko Mamić.

Povijesni događaj

"Ne mogu opisati koliko sam ponosan večeras, na sve nas koji smo svojim radom, znoju, krvlju i suzama doprinijeli večerašnjem slavlju svih navijača Dinama i ljubitelja nogometa! Dinamovo proljeće stiglo je u Zagreb nakon 49 godina i večeras smo svjedočili povijesnom događaju hrvatskog nogometa, događaju koji ćemo s osmijehom prepričavati svojoj djeci i unucima - hvala treneru Bjelici i njegovom stožeru, momčadi, kuharicama, kuharima, tetama domaćicama, radnicima koji rade na održavanju stadiona, zaštitarima, svim djelatnicima Dinama, te sjajnoj publici koja nosi ovu momčad kao i svima onima koju su sudjelovali u gradnji ovog uspjeha! Volim te Dinamo!", poručio je Mamić, koji je trenutno u bijegu od hrvatskog pravoduđa u Međugorju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je igrom oduševio prepuni stadion, nazočilo je 20-tak tisuća gledatelja - sjeverna tribina je bila zatvorena zbog kazne UEFA-e - ali je fantastični ugođaj na Maksimiru pokvarila gusta magla zbog čega je susret bio na rubu regularnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo