Kličko - Joshua samo na RTL-u / Odbrojavanje do sudara titana: 'Ovo je korak na putu ka vječnosti!'

Meč desetljeća je pred vratima, odbrojavaju se posljednji sati do spektakla na Wembleyju, gdje će pred 90 tisuća ljudi u ring izići Vladimir Kličko i Anthony Joshua

28.4.2017.
19:11
VOYO logo

Prekretnica karijere za obojicu, Ukrajinac želi povratak na tron, a neporaženi Britanac i IBF prvak traži još jednu pobjedu u nizu.

Još jednom je jasno dao do znanja. "Mlad sam, gladan, ponizan i potpuno opsjednut", kazao je VladimirKličko na konferenciji za medije uoči spektakla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kličko sutra želi svoj veliki povratak na tron. Iza Ukrajinca i bivšeg teškaškog kralja su 64 pobjede u 68 nastupa. 

"Opsesija je ljubav, a ja volim svoje ciljeve. Moja ljubav je da svoje pojaseve vratim u svoj kut. Pobijedit ću!", izjavio je  Kličko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Wembleyju ga čeka IBF prvak, koji ima šansu zavladati teškom kategorijom. Dosad je odboksao 18 mečeva i sve ih riješio nokautom.

"Za mene je 29. travnja još jedan korak na putu ka vječnosti! Spreman sam za ovaj meč kao nikad, spremam se za njega od prvog dana kad sam ušao u boksački ring", samouvjeren je AnthonyJoshua.

Spreman je i dr. Steelhammer koji psihološkim igricama želi ući u glavu svog suparnika, na presici je izvadio svoje tajno oružje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na ovaj USB stick sam snimio svoju prognozu meča. Zašit ću ga ispod svoje opreme, a nakon meča prodati na aukciji. Novac će ići u dobrotvorne svrhe, a samo će ta osoba koja kupi USB znati što sam poručio", otkrio je Kličko.

Bez obzira na ishod, i jedan i drugi zaradit će po 20 milijuna eura. Vaganje su odradili kao zadnji korak prije meča. Hoće li mladost pobijediti iskustvo u borbi za trostruku titulu, pratite sutra od 22.00 sata samo na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo