OBITELJSKA TRAGEDIJA JEDNE OD NAJVEĆIH MMA ZVIJEZDA: / 'Javili su mi da je moja Anne preminula. Taj glupi virus'

Image
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Obratio se fanovima putem Instagrama

14.3.2020.
11:16
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia
VOYO logo

Irski MMA borac Conor McGregor objavio je poduži post povodom pandemije koronavirusa. Tom prilikom otkrio je kako je imao smrtni slučaj u obitelji. On je prošlog tjedna trebao sudjelovati jednom američkom talk-showu, ali onda je primio tužnu vijest.

"Sjedio sam i čekao prijenos američkih talk-showova kada sam dobio poziv, javili su mi da je moja divna teta Anne preminula. Nisam mogao odraditi javljanje. Moja predivna draga teta. Sestra moje majke. Taj glupi je***ni virus! Što se događa? Odveo sam obitelj na otok, pogledao more, duboko udahnuo. Hvala Bogu! Držite se, ljudi! Mi smo sve što imamo. Počivaj u miru, Anne Moore", napisao je među ostalim McGregor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, dao je i upute fanovima.

"Irska, ti nevjerojatna zemljo. Vjerujem da smo uspjeli savladati ovaj virus. A time smo ih možda savladali sve. Dobre navike koje smo dobili nakon ovog napada učinit će nas jačima u budućnosti. Higijena ruku, diranje lica, održavanje higijene površina, sve što bismo ionako trebali raditi. Uvijek sam pazio na higijenu ruku, ali ne dovoljno, kada pomislim na sve one koji mi dolaze stisnuti ruku. Kažu mi da se ne žele fotografirati, samo rukovati, a ja prihvatim jer je efikasnije. Ali, nisam neoprezan...", piše u njegovu podužem postu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike