NAKON SEDAM MJESECI /

Numancia otpustila Krešića

Image

Španjolski nogometni prvoligaš Numancia otpustila je Sergija Krešića s mjesta trenera prve momčadi.

17.2.2009.
16:04
VOYO logo

Španjolski nogometni prvoligaš Numancia otpustila je Sergija Krešića s mjesta trenera prve momčadi nakon sedam mjeseci provedenih na toj poziciji.

Numancia trenutačno zauzima 19. mjestu u španjolskom prvenstvu sa osvojenih 20 bodova iz 23 utakmice. Slabiji je tek Espanyol s dva boda manje, a ono što su htjeli izvesti čelnici kluba zasigurno je pozitivan šok među nogometašima koji se nalaze u zoni ispadanja u drugu ligu iz koje su lani izborili prvoligaški status.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što pet poraza u pet posljednjih odigranih utakmica sami po sebi ne djeluju obećavajuće, kap koja je prelila čašu strpljenja vodećih ljudi kluba bio je poraz na domaćem terenu (1-0) u posljednjem kolu od jednako slabašne Mallorce. Nakon toga je odlučeno da se hrvatski trener razriješi dužnosti.

Numancia je jedina momčad u španjolskom prvenstvu koja je uspjela pobijediti lidera Barcelonu. Bilo je to u prvom kolu (1-0), no do ovog trenutka Krešićevi su igrači sakupili još svega pet pobjeda i dva remija. Upisali su i 15 poraza, najviše u Primeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja sezone ulogu trenera prve momčadi obnašat će Jose Rojo Martin ‘Pacheta', sportski direktor kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo