NOVOG TRENERA HAJDUKA OČEKUJE VATRENO KRŠTENJE: / 'Ako sam mogao trenirati Zidanea, onda mogu i Caktaša...'

Image
Foto: YouTube, Hajduk

Primorac je u Hajduku od kolovoza prošle godine, kada je došao na mjesto voditelja Akademije

6.11.2020.
14:54
YouTube, Hajduk
VOYO logo

Splitski Hajduk u subotu na Poljudu očekuje utakmica protiv Osijeka u 11. kolu Prve HNL u koji će Bijeli ući nakon dva uzastopna poraza, protiv Šibenika i Istre, i trenutno se nalazi na šestom mjestu prvenstvene ljestvice.

Image
[VIDEO] HAJDUKOV NOVI TRENER ODRŽAO SASTANAK: /

Evo što kaže o onom što zanima čitavu Dalmaciju

Image
[VIDEO] HAJDUKOV NOVI TRENER ODRŽAO SASTANAK: /

Evo što kaže o onom što zanima čitavu Dalmaciju

Hajduk je nakon ta dva uzastopna poraza promijenio trenera. Hari Vukas je dobio otkaz, a na klupi ga je naslijedio Boro Primorac kojemu će susret s Osijekom biti prvi za kormilom Bijelih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako je važno ne razmišljati o formi Osijeka. Vjerujem u igrače, znam ih sve. Ući ćemo u utakmicu s istim igračima, ja vjerujem da oni mogu biti bolji nego ranije i želim ih uvjeriti da moraju biti bolji od trenutnih rezultata", rekao je Primorac dan uoči susreta s Osijekom koji je slavio u šest posljednjih utakmica", rekao je Primorac u najavi utakmice s momčadi Osijeka, koja je s Nenadom Bjelicom na klupi pobijedila u svih šest posljednjih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velike promjene

Tijekom posljednjeg tjedna bilo je jako turbulentno u splitskom klubu. Na mjesto predsjednika stigao je Lukša Jakobušić, nakon čega su klub napustili sportski direktor Ivan Kepčija i savjetnik predsjednika, legendarni nogometaš Mario Stanić.

Primorac je u Hajduka stigao u kolovozu prošle godine na poziciju voditelja akademije za razvoj mladih igrača "Luka Kaliterna", a sada mu je predsjednik Jakobušić dao priliku na još važnijoj poziciji i Primorac ne nemjerava zakazati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bit će borbe'

"Ja sam došao u Hajduk stvoriti dobre igrače i trenere u Akademiji. Ne bih htio da dolazi ovaj ili onaj, mislim da treba stvoriti domaće igrače i trenere. Nastala je situacija da smo dosta izgubili, a znam momčad, gledao sam Tudora i Harija. Ja sam Hajdukov. Gledam da bude sve najbolje, je li to jedna utakmica, šest mjeseci, godina, Hajduk mora igrati bolje, to mi je važno i ne spavam zbog toga", prokomentirao je Primorac koji u prošlostii dugo bio pomoćnik legendarnog francuskog trenera Arsenea Wengera u Arsenalu i nije vjerovao da će jednom postiti prvi trener Bijelih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi trener Hajduka ne, ali bio sam već prvi trener. Ako samo mogao trenirati Zidanea, mogu i Caktaša. Kad si igrač igraš, odeš na večeru, gledaš Jugoplastiku koja danas slavi 75 godina i čestitam im na tome", rekao je trener Hajduka te se osvrnuo na sljedećeg protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osijek dobro stoji na terenu, ima dva iskusna stopera, napadača Miereza, dobri su na slobodnim udarcima, znaju napraviti prekršaju sredini, provociraju... Mi moramo biti jaki i čvrsti i. Nesmijemo biti naivni. Bit će borbe",rekao je Primorac pa za kraj otkrio da je dogovarao s Wengerom njegov dolazak u Split, ali da je sve poremetila pandemija koronavirusa:

"Jutros smo se čuli. On je u izolaciji i pita me jesu li restorani otvoreni. Mislim da će doći u Split jednom, ja sam ga htio dovesti da pogleda Hajduk, ali nastao je problem jer je korona poremetila dosta planova".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo