LOŠA FORMA TOPNIKA / Novo poniženje za veliki Arsenal

Image
Foto: PIXSELL

Nogometaši Arsenala ispali su iz FA kupa nakon što je od njih bolja bila momčad Sunderlanda rezultatom 2:0.

19.2.2012.
11:39
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Evertona, Leicestera, Boltona i Sunderlanda izborili su plasman u četvrtfinale FA kupa, dok će Chelsea morati na još jedan ogled protiv drugoligaša Birmingham Cityja. Također, Arsenal je u četiri dana doživio dva poniženja.

U utorak je u prvoj utakmici osmine finale Lige prvaka Arsenal izgubio od AC Milana 0-4, a u subotu je izbačen i iz FA kupa nakon što je u osmini finala poražen u gostima kod Sunderlanda s 0-2. Vodstvo Sunderlandu donio je Richardson (40), a pogodak za konačnih 2-0 pao je u 78. minuti, bio je to autogol Oxlade-Chamberlaina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Birmingham je na Stamford Bridgeu poveo u 20. minuti, a Chelseaju je poravnanje donio Sturridge u 62. Tako će Chelsea sada morati u goste Birminghamu, i na njihovom terenu pokušati izboriti četvrtfinale.

Everton je na domaćem terenu pobijedio drugoligaša Blackpool s 2-0, a sve je riješeno u prvih šest minuta utakmice pogocima Drenthea (1) i Stracqualursija (6). Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić nije bio u sastavu Evertona zbog ozljede prepona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolton je četvrtfinale FA kupa izborio gostujućom pobjedom protiv drugoligaša Milwalla 2-0, a strijelci su bili Miyaichi (4) i Ngog (59). Hrvatski nogometaš Ivan Klasnić bio je na klupi za pričuve Boltona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo