pogodak u smiraju utakmice / 'Žuti' potvrdio sjajnu formu minimalnim porazom protiv Španjolske: 'Možemo se nositi s najjačima!'

Image
Foto: AP Images

BiH predvođena hrvatskim izbornikom Robertom Prosinečkim potvrdila je svoju sjajnu formu

19.11.2018.
8:19
AP Images
VOYO logo

Reprezentacija BiH nakon uvjerljivoh je osvajanja svoje skupine Lige nacija i plasmana u najviši rang spomenutog natjecanja potvrdila svoju kvalitetu upisavši u Las Palmasu protiv Španjolske minimalni poraz.

"Španjolska je jedna od najboljih ekipa na svijetu, ali dobro smo igrali i tek u 78. minuti smo primili gol. U drugom poluvremenu nismo bili aktivni koliko smo trebali biti i nismo im smjeli dozvoliti da dolaze u pozicije da nas ugroze. Šteta što smo primili gol. Da smo zadržali 0:0 bilo bi odlično, na kraju naravno da nismo sretni što smo izgubili meč", rekao je reprezentativac BiH i branič Hoffenheima Ermin Bičakčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje viđenje utakmice za portal Klix.ba ponudio je i Elvis Sarić, branič Suwon Bluewingsa.

"Nakon teške utakmice sa Austrijom u kojoj smo se dosta i potrošili, sada smo igrali protiv jedne od najboljih ekipa na svijetu. Suprotstavili smo im se veoma dobro, ali nažalost pred kraj utakmice smo primili gol iz situacije gdje smo mogli i bolje da reagiramo. Sve u svemu, dobra utakmica i odličan test za nas gdje smo pokazali da možemo da se nosimo i sa ekipama poput Španije", rekao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, BiH predvođena hrvatskim izbornikom Robertom Prosinečkim uvjerljivo je osvojila svoju skupinu drugog ranga Lige nacija. U svojoj skupini sa Sjevernom Irskom i Austrijom upisali su tri pobjede i jedan remi te osigurali plasman u Ligu A. Jučerašnji susret s jednom od najboljih reprezentacija svijeta potvrdio je sjajnu formu Zmajeva pod upravljačkom palicom brončanog 'vatrenog'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo