OSIJEK STIŽE NA POLJUD / Zoran Zekić: 'Rezultat protiv Hajduka? 3:0 za nas i da imamo perfektnu igru. To bi nas zadovoljilo'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Bit će to prva utakmica Zorana Zekića u drugom mandatu na klupi Osijeka

20.10.2023.
13:19
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Ovoga vikenda u 12. kolu Supersport HNL-a na Poljudu će igrati Hajduk i Osijek.

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to prva utakmica Zorana Zekića u drugom mandatu na klupi Osijeka. Zekić je na klupi naslijedio Stjepana Tomasa koji je nedavno dobio otkaz zbog loših rezultata.

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči utakmice na Poljudu Hajduk je druga momčad na tablici HNL-a s 21 bodom, a Osijek je peti s 15 bodova.

Image

"Meni je najbitnija ova utakmica s Hajdukom. Ne mogu ništa više reći jer smo imali malo vremena za uigravanje. U četvrtak smo se kompletirali. Osnovni cilj je igrati što bolje, napadački kada god je to moguće", rekao je Zekić kada su ga na presici pitani o njegovim ciljevima s Osijekom i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjest ćemo i pričati koji su ciljevi, nismo još pričali o strategiji, sve nam je to došlo dosta brzo. Ali moja želja je Osijeku vratiti identitet, da je više domaćih igrača. Vidjet ćemo kakav će biti proces, ali ne smije patiti rezultat. U Vukovaru sam doživio prizemljenje, ali ne tražim alibi. Došao sam u takvu situaciju, od prvog dana moramo biti najbolji što možemo biti."

Zatim je odgovorio na pitanje može li se iskoristiti to što je ova utakmica Hajduku jako važna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne bih želio da ovo bude bahato. Gosti smo u Splitu, nadam se da nećemo biti previše ljubazni gosti. Respekt Hajduku, ali moram se baviti svojom momčadi i ispraviti stvari koje nismo dobro radili kako bi to bilo kvalitetnije. Utakmica traje 90 minuta, želja mi je odgovoriti na njihov način igre i da imamo ideju kad imamo loptu. Moramo biti disciplinirani, nema filozofije, želim da Osijek bude momčad. Idemo ispravljati neke detalje koje sam vidio u Vukovaru. Nismo izgledali kao ekipa. Sličnu situaciju zatekao sam u Albaniji po pitanju taktičkih stvari, pa smo igrali Europu i bio sam ponosan kako su izgledali jučer u derbiju. Želim da Osijek uđe u pozitivan tijek igre i razmišljanja. Da osjetimo radost navijača i pozitivnu energiju", izjavio je Zekić.

Na kraju su novinari Zekića pitali kojim bi rezultatom bio zadovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitate trenera momčadi kakav bi ga rezultat zadovoljio - 3:0 za nas i da imamo perfektnu igru. Naravno da bi nas to zadovoljilo. Nitko nas ne respektira u ovom trenutku, što nije nužno loše. Respekt treba zaslužiti", poručio je.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo