ZORAN VULIĆ / 'Klub mora iskoristiti ovu 'dicu'' maksimalno kvalitetno, oni su već sad pobjednici'

Image

Zoran Vulić za Net.hr o velikom uspjehu juniora Hajduka

21.4.2023.
20:34
VOYO logo

Veliki uspjeh za splitski nogomet, ovo je za ne povjerovati. Juniori Hajduka plasirali su se danas u finale UEFA Lige prvaka mladih svladavši u polufinalu u Ženevi Milan s 3-1 (0-0), te će u ponedjeljak igrati za naslov s vršnjacima iz nizozemskog AZ Alkmaara.

Golove su za Hajduk dali Jere Vrcić (51), Rokas Pukštas (61) i Šimun Hrgović (76), dok je za Talijane zabio Kevin Zeroli (83).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SPLIĆANI SLAVE /

'Bili tići' u finalu juniorske Lige prvaka!

Image
SPLIĆANI SLAVE /

'Bili tići' u finalu juniorske Lige prvaka!

U Splitu i Dalmaciji je fešta, jer ovi mladi momci su za njih aposlutni junaci. Zoran Vulić javio se portalu Net.hr nakon velike pobjede bilih tića... Njegov komentar utakmice prenosimo u cjelosti:

"Veliki, baš veliki rezultat. Hajduk je bio od prve do zadnje minute bolji, kvalitetniji, kompaktniji... Vidjelo se odmah na početku da imaju kvalitetu više od Milana. Iako, za mene su odigrali momci odličnu utakmicu bez pogreške", kazao nam je Zoran Vulić i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klub mora iskoristiti ovu dicu maksimalno kvalitetno, priključiti dva-tri starija i iskusna igrača i mislim da ne bi trebalo biti straha za budućnost Hajduka. Iako, moramo reći da su to sve momci većinom od 16-17 godina. Trebat će im još malo vremena za sazrijevanje i stepenicu više, za jači nogomet. Iako, za mene, tu ima dosta kvalitetnih igrača koji su već u prvoj momčadi Hajduka, a 99% njih već kuca na vrata."

I za kraj nam je Zoran Vulić rekao nešto znakovito:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od ove momčadi Milana niti jedan igrač neće vidjeti prvu momčad Rossonera. Ovako iskreno, pošteno, mislim da neće. Ne znam, možda taj neki mali Hugo Francisco Cuenca Martínez, Paragvajac, nešto on jedino može, ali ovi ostali koji su nastupili teško u ovom trenutku mogu konkurirati za prvu momčad Milana. I to je ta razlika, u nas mogu svi, kod njih niti jedan. Znate, nakon ovih dosta godina bez europskih jačih utakmica ovo što su napravila dica, ovo je zbilja za svaku pohvalu. Daj Bože da u ponedjeljak slavimo, ali i ako ne dobijemo finale, oni su za mene već pobjednici. Mislim da imamo kvalitetu za pehar, ali i ako ga ne uzmemo, ova dica su pobjednici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo