Mamić nakon lakrdije priznao: 'U svlačionici ima puno loših stvari!'

Dinamo je u drugom kolu hrvatskog nogometnog prvenstva odigrao utamicu za pamćenje protiv Lokomotive.

26.7.2014.
9:57
VOYO logo

Toliko golova u Kranjčevićevoj nismo vidjeli već dugo, a ni toliko gledatelja. Oko 3.000 zaljubljenika u nogomet gledalo je predstavu koju bolje ne bi režirao ni slavni Hitchcock. Nova zvijezda Lokomotive i akvizicija Dinama Ante Budimir zabio je hat-trick već do poluvremena, Lokomotiva je vodila 3:1.

Desetak minuta prije kraja utakmice dogodio se veliki preokret. Najveća akvizicija Dinama, Soudani, zabio je dva gola za preokret i donio prvaku sva tri boda, u sudačkoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Lokomotive Tomislav Ivković bio je neobično suzdržan.

"Sputao nas je strah nakon 3:2. Ušla je voda u uši, ali nisu moji igrači krivi već ja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zoran Mamić je djelovao razočarano.

"U prvom dijelu smo imali predavanje kako se odrađuju zadaci. Napravili smo dva prekršaja, imali katastrofalan posjed i povratak nakon izgubljene lopte. Dovoljno sam inteligentan da iz ove utakmice mogu puno toga naučiti", rekao je Mamić i objasnio 'Dinamovu tajnu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobra smo momčad, ali iz dana u dan se potvrđuje kako moraju biti 80 posto gaženi, a samo 20 posto treba biti prijateljskog pristupa. Čim je taj omjer pola-pola, ne reagiraju dobro. Treba biti realan i iskren pa reći da u svlačionici ima puno loših stvari. Danas nismo kažnjeni, ali ako ćemo u srijedu igrati bez agresije onda ne trebamo niti otputovati u Dansku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo