Dinamo izgubio najveću zvijezdu, ali možda dobio trenera

Osvojenim bodom protiv PSV-a, te pobjedom Ludogoreca u Odessi, Dinamu europsko proljeće čak i ne izgleda tako nedostižno. Drugoplasirani Nizozemci sada Modrima bježe samo tri boda.

24.10.2013.
23:36
VOYO logo

Dinamo je s PSV-om odigrao utakmicu bez golova, a pred kamere je nakon susreta stao Zoran Mamić i prvo se osvrnuo na prazne maksimirske tribine.

"Naravno da nije lijepo i bez publike je to bedasto. Možda i to nije bilo loše jer smo jako s klupe pomagali i davali savjete igračima, ispravljali sitnice...", komentirao je utakmicu bez publike Dinamov trenerZoran Mamići istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaslužili smo po prikazanoj igri pobjedu. Podsjetila me ova utakmica na dvoboj protiv Basela, gdje smo ih pregazili, ali nismo zabili. Dobro smo igrali, kontrolirali utakmicu i uz malo više mirnoće smo trebali doći do pobjede. Oni nisu imali pravu šansu, tek neke udarce iz daljine, to je sve što su napravili."

Dinamo je, nažalost, ostao i bez Sammira, koji je ozlijedio stopalo. Izgubio je klub prvu zvijezdu, ali je možda dobio trenera:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostat ću na klupi do zime, sigurno, ali plan je da na zimu imamo novog trenera. Ostaje pitanje hoće li možda doći taj novi trener... Možda s nas trojicom bude sve funkcioniralo, pa i ostanemo. Moram reći da nisam baš sretan s tom opcijom, iako sam ponosan da mogu biti trener Dinama. Mogu dati mnogo više kao sportski direktor. Trener stranac je jedna od opcija, ali sa strancima treba biti oprezan, pitanje koliko je će biti motiviran u ovom našem nogometnom okruženju, ne treba nam prolaznik koji će uzeti novac."

Šteta što Modri nisu došli do tri boda jer bi tada prolazak skupine bio dosta lakši. Svejedno, igrači hrvatskog prvaka i dalje vjeruju u uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo jako dobru utakmicu. Imali smo i dosta šansi, ali sve su otišle pored gola, preko gola ili nam golman obrani. Moramo igrati bolje u napadu, previše promašujemo. Nadam se da ćemo uzeti tri boda negdje i uspjeti proći skupinu", poručio je Marcelo Brozović.

Domagoj Antolić je podvukao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taktički smo odigrali odličnu utakmici, nažalost, nismo iskoristili šanse. Mučimo se s realizacijom, ali nadam se da ćemo to popraviti. Ova utakmica nas je digla i mislim da ćemo se i dalje još više dizati", kazao je Dinamov veznjak i o praznom stadionu rekao:

"Navikao sam na to u Lokomotivi. Šteta, nogomet se igra radi gledatelja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo - PSV Eindhoven 0-0 Čornomorec - Ludogorec 0-1 (Zlatinski 45)

Redoslijed: 1. Ludogorec 9, 2. PSV 4, 3. Černomorec 3, 4. Dinamo 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo