ZNAČI LI TO NA KRAJU DA MODRIĆ IPAK ODLAZI? / Real ovoga ljeta neće kupovati, ali zato imaju zanimljiv plan s rasprodajom

Image
Foto: Profimedia

U Realu se nadaju da bi prodajom igrača mogli namaknuti oko 200 milijuna eura

8.7.2020.
10:44
Profimedia
VOYO logo

Zbog značajnog gubitka prihoda uzrokovanog pandemijom koronavirusa Real Madrid ovog ljeta nema namjeru dovoditi igračka pojačanja, već se namjerava riješiti nekih igrača.

U Realu se nadaju da bi prodajom igrača mogli namaknuti oko 200 milijuna eura, objavila je Marca, dodajući kako su već zaradili 45 milijuna eura na transferu Achrafa Hakimija u talijanski Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na izlaznim vratima su James Rodriguez (28) i Gareth Bale (30), a vodstvo kluba spremno je saslušati i potencijalne ponude za Marcela (32) te Lucasa Vazqueza (29).

Image
Foto: Profimedia

Real Madrid CF's Luka Modric during quarterfinal Copa del Rey match. February 6, 2020 in Madrid, Spain. Real Madrid were dumped out of the Copa del Rey at the quarter-final stage on Thursday after losing 4-3 at home to Real Sociedad.,Image: 496970879, License: Rights-managed, Restrictions: Spain out, Model Release: no

Što je s Modrićem?

Jamesu Rodriguezu ugovor ističe za godinu dana, a Garethu Baleu za dvije, a obojica su ove sezone imali skromnu minutažu. Španjolski mediji tvrde da Real za Balea traži 25 milijuna eura, a za njega interes pokazuju Manchester United, Arsenal i Everton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo kako Real u svojoj bazi ima dovoljno kvalitetnih mladih igrača, poput Valverdea, Vinicusa, Rodryga, Odegaarda, Mendyja, Jovića, Asensia i mnogih drugih još ne u potpunosti afirmiranih, ali svakako zanimljivih klinaca.

Što se Luke Modrića tiče, on za sada ne bi trebao ići iz Reala, iako postoje naznake da će se klub rješavati starijih i iskusnijih igrača čiji se ugovori bliže kraju, a Modrić spada u takve. Španjolski mediji ističu da će Hrvat sigurno ostati još godinu dana u Realu, ali eto, tko zna kakve će još odluke donositi u sljedećim tjednima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo