Play ponuda

NESPORTSKI POTEZ / Jeste li primijetili što je Ronaldo sinoć izveo? Isto je napravio i Luki Modriću pa su ga svi kritizirali

Image
Foto: Instagram

Ronaldo je istaknuo da on ne osvaja nagrade protiv nekoga

30.11.2021.
10:09
Instagram
Play ponuda

Argentinac Lionel Messi (Paris Saint-Germain) dobitnik je Zlatne lopte, najvećeg individualnog priznanja u svijetu nogometa, u izboru France Footballa.

Dodjela nagrada održala se u Parizu, u Theatre du Chatelet,a Messiju je to je sedma Zlatna lopta u karijeri. Drugo mjjesto pripalo je Poljaku Robertu Lewandowskom (Bayern München), a treće Talijanu Jorginhu.

Image
NISMO ZADOVOLJNI /

Mnogi će negodovati zbog ovog. Pogledajte koje je mjesto zauzeo naš Modrić na ovogodišnjoj Zlatnoj lopti

Image
NISMO ZADOVOLJNI /

Mnogi će negodovati zbog ovog. Pogledajte koje je mjesto zauzeo naš Modrić na ovogodišnjoj Zlatnoj lopti

Opet se nije pojavio

Cristiano Ronaldo znao je da neće ove godine osvojiti nagradu pa nije došao na dodjelu. napravio je to i 2018. godine kad je titulu ponio hrvatski maestro Luka Modrić, a mnogi su mu tad zamjerili takav potez.

Ne samo to, Ronaldo se obrušio i na novinara Pascala Ferrea koji ga je prozvao zbog tog nedolaska na dodjelu Zlatne lopte.

"Pascal Ferre je lagao, iskoristio je moje ima da bi promovirao sebe i magazin za koji radi", objavio je Ronaldo na Instagramu i dodao: "Neprihvatljivo je da osoba koja je odgovorna za dodjelu ovako prestižne nagrade može tako lagati. Time je pokazao nepoštovanje prema onome koji je uvijek uvažavao France Football i Zlatnu loptu". 

'Osvajam nagrade za sebe'

Ronaldo je istaknuo da on ne osvaja nagrade protiv nekoga.

"Ja osvajam nagrade za sebe, klub koji predstavljam i one koji me vole. Ne osvajam nagrade protiv nekoga drugoga. Moja najveća ambicija je da moje ime ostane zapisano zlatnim slovima u povijesti nogometa", napisao je Ronaldo.

Play ponuda
Play ponuda