OSTAO BEZ NAGRADE / Lewandowski pričekao da ceremonija završi, a onda je jasno rekao što misli o svemu: 'Prvo želim čestitati Messiju...'

Image
Foto: Profimedia

Bio je jedan od favorita, ali je ostao kratkih rukava

30.11.2021.
9:04
Profimedia
VOYO logo

Argentinac Lionel Messi dobitnik je Zlatne lopte, najvećeg individualnog priznanja u svijetu nogometa, u izboru France Footballa. Drugo mjesto pripalo je Poljaku Robertu Lewandowskom (Bayern München), a treće Talijanu Jorginhu.

Image
NISMO ZADOVOLJNI /

Mnogi će negodovati zbog ovog. Pogledajte koje je mjesto zauzeo naš Modrić na ovogodišnjoj Zlatnoj lopti

Image
NISMO ZADOVOLJNI /

Mnogi će negodovati zbog ovog. Pogledajte koje je mjesto zauzeo naš Modrić na ovogodišnjoj Zlatnoj lopti

Pobjedom u Copa Americi ovog ljeta, što je njegov prvi trofej u 16 godina za Argentinu, zasigurno je prevagnulo u korist bivše zvijezde Barcelone. Messi je šest puta do sada (2009., 2010., 2011., 2012., 2015. i 2019.) bio laureat u dresu Barçe, koju je ovog ljeta nakon 20 godina u suzama napustio i otišao u PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čestitao Messiju

Što se tiče Lewandowskog on može zauvijek će žaliti što se nagrada zbog pandemije nije dodjeljivala prošle godine jer bi ju sigurno osvojio. Nitko ne bi ništa rekao ni da ju je uzeo ove godine te mnogi smatraju d a je tako i trebalo. biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljak se nakon svečane ceremonije oglasio na Instagramu te je čestitao sedmerostrukom osvajaču ove rpestižne nagrade. .

“Prvo želim čestitati Lionelu Messiju na osvajanju Zlatne lopte. Želim se zahvaliti svakom novinaru koji je glasao za mene i smatrao da sam napravio nešto važno u 2021. godini. Osvojio sam nagradu za najboljeg napadača godine, ali nijedan igrač ne može osvojiti neku individualnu nagradu bez pomoći jakog tima i vjernih navijača", poručio je Lewa i dodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujem se Bayernu koji mi je dao mogućnost da uspijem i ispunim svoje snove. Također, hvala suigračima iz Bayerna i reprezentacije Poljske, ali i navijačima koji me podržavaju svakog dana i to mi zaista mnogo znači. I ono najvažnije, veliko hvala mojoj obitelji, hvala majko, hvala Anna - vi ste ljubavi mog života i moji najbolji prijatelji. Hvala mojoj sestri Mileni i svim prijateljima i ljudima oko mene koji mi svakodnevno dajete podršku. Vi ste temelj mojih uspjeha".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo