ZLATA VRIJEDAN SAVJET: / 'Zauzmi stav i reci mu da odj***'

Kroz tesko razdoblje prolazi velski nogometas Gareth Bale.

17.5.2015.
10:43
VOYO logo

U prvoj sezoni i nije bilo tako lose, Real je osvojio Ligu prvaka, a Bale je bio vazan kotacic u stroju Carla Ancelottija. No, ove su sezone Realova kola krenula nizbrdo, trofeja nema, a kao jedan od glavnih krivaca je oznacen upravo Bale.

Mediji ga zestoko kritiziraju, velik dio navijaca trazi njegov odlazak, a vec mjesecima se nagada da je Velsanin u losim odnosima s prvom zvijezdom momcadi Cristianom Ronaldom. Losa suradnja s narcisoidnim Portugalcem mogla bi biti jedan od razloga slabijeg Baleovog ucinka, a ovog je vikenda 25-godisnji krilni napadac dobio 'kvalitetan' savjet kako da rijesi taj problem. Ponudio mu ga je John Giles (74), nekadasnji nogometas Manchester Uniteda i Leedsa, te bivsi irski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na njegovom bih mjestu rekao Ronaldu da odj***! Ako ga Ronaldo plasi, a mislim da je upravo takva situacija, trebao bi mu reci: 'Gledaj, ovdje sam dosao igrati nogomet i zato odj***. Radit cu svoj posao na terenu, ako ti se svida - dobro, a ako ti se ne svida - zao mi je.' Moras zauzeti stav prema Ronaldu: ne diram ne, ne diraj me. Best i Charlton se nisu najbolje slagali izvan terena, ali na terenu su uvijek bili profesionalci", izjavio je Giles u razgovoru za radijsku emisiju Off the Ball.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo