TRENER REALA ZINEDINE ZIDANE IMA 'PROBLEM': / Mateo Kovačić naglasio je kako želi više igrati

Image
Foto: AFP, Duane Burleson

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić našao se u središtu pisanja novinara-blogera ugledne madridske Marce Carlosa Carpija.

29.6.2017.
10:08
AFP, Duane Burleson
VOYO logo

Deset dana prije početka priprema za novu sezonu, u Realu se više bave odlascima nego dolacima. Trener momčadi Zinedine Zidane ne želi pustiti, tvrdi Marca, Jamesa i Moratu. Osim u slučaju neke nemoralne ponude, posebno kad je riječ o Morati koji je na korak od prelaska u Manchester United. Iako, Real želi za Moratu 90 milijuna eura, a za Jamesa 70 milijuna.

ZAVIDI MU ČITAV INSTAGRAM: Mateo Kovačić objavio video s Izabel, sada je svima jasno zašto je lud za njom

"Prije će dobiti za Moratu 90 nego za Jamesa 70 milijuna eura", ističe Carlos Carpi u svojem tekstu pod nazivom: 'Teška raspodjela minuta između Llorientea i Kovačića". Lloriente je prošle sezone bio na posudbi u Alavesu, a u Realu je označen kao igrač za budućnost i dobit će svoju priliku u pripremnim utakmicama koje će poslužiti za dokazivanje. Isto kao i Kovačić, koji je prošle sezone imao minutažu kod Zidanea zbog ozljede Casemira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad se pojavljuje problem za Zidanea. Kovačić, još jedan talentirani i obečavajući nogometaš, jasno je dao do znanja da želi igrati više, nezadovoljan time što je tek 14 nogometaš u momčadi po odrađenoj minutaži u prošloj sezoni (2,156 minuta). Hrvat je nastupio u 39 od 60 utakmica. Zidane mu želi davati više minuta, isto kao i Asensiju, jer su oboje igrači koji su pokazali evidentni napredak i nogometaši su za budućnost kluba. Stoga, scenarij u kojem će Zidane više minuta u pripremama dati Llorienteu i nije više tako siguran", stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo