ZIDANEU STIGLE KATASTROFALNE VIJESTI: / Najveća zvijezda Reala ponovno je ozlijeđena; 'Nešto se događa...'

Image

On je u momčadi Real Madrida trebao biti pravi nasljednik Cristiana Ronalda, ali nije uspio pokazati sve što može na terenu

15.3.2021.
16:27
VOYO logo

Vezni igrač španjolskog nogometnog velikana Real Madrida Belgijanac Eden Hazard ponovo se ozlijedio zbog čega će propustiti ključni dio sezone, uključujući i sutrašnji uzvratni susret osmine finala Lige prvaka protiv Atalante.

Image
'KADA JE STIGAO U REAL, IZNENADA JE IZGLEDAO STARIJE': /

Zidaneov miljenik našao se na novom udaru kritika

Image
'KADA JE STIGAO U REAL, IZNENADA JE IZGLEDAO STARIJE': /

Zidaneov miljenik našao se na novom udaru kritika

Hazard je subotnjem ogledu protiv Elchea (2-1) zaigrao u posljednjih 15 minuta i ponovo se ozlijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kraljevski klub" je u ponedjeljak objavio kako belgijski veznjak ima problema s ozljedom liopsoasa, mišića koji spaja lumbalni dio kralježnice i donji dio tijela. Međutim, nisu naznačili vremensko razdoblje njegove odsutnosti.

'Nešto se događa'

"Hazard neće spreman. Želim biti pozitivan i nadam se da to neće biti preveliki problem. Želimo mu pomoći i nadamo se da će se vratiti što je prije moguće," rekao je trener Reala Zinedine Zidane na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nešto se događa, jer on nikada nije bio ozlijeđen u cijeloj karijeri (prije dolaska u Real) ili je imao vrlo malo ozljeda", dodao je Zidane.

Platili ga 100 milijuna

Hazard je na Santiago Bernabeu stigao 2019. iz Chelsea za čak 100 milijuna eura, no u Realu za sada skuplja jedino ozljede. Ovo mu je već deveta. Do sada je za Real upisao svega 36 nastupa i postigao četiri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Eden Hazard

U prvoj sezoni u Španjolskoj odigrao je samo 22 susreta u svim natjecanjima postigavši samo jedan pogodak. Odmah po dolasku je zbog ozljede koljena propustio tri utakmice, a u prosincu 2019. je zbog ozljede fibule pauzirao više od tri mjeseca.

Ove sezone propustio je prvih osam utakmica zbog problema s mišićima, a još jednu zbog koronavirusa. U studenom se ponovo ozlijedio, a dijagnosticirana mu je ozljeda mišića desne natkoljenice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kraljeve' očekuju teški ispiti

Zidane je u njemu vidio igrača za kojeg je smatrao da će na pravi način naslijediti Cristiana Ronalda i biti novi predvodnik njegove momčadi, ali Belgijanac je potpuno podbacio u bijelom dresu i većinu vremena proveo na rehabilitacijama brojnih ozljeda.

Momčad Reala trenutno je druga na ljestvici španjolske La Lige i nalazi se u napetoj utrci za titulu s prvoplasiranim Atletico Madridom i trećom Barcelonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Ligi prvaka Kraljevski klub u utorak očekuje uzvratna utakmica osmine finala protiv Atalante u koju ulazi s prednošću od 1:0 iz prvog susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo