ZIDANE SE ODRIČE SVOG ČOVJEKA OD POVJERENJA!? / Bit će ponuđen Manchester Unitedu

Image
Foto: AFP

Zna se i tko zauzima njegovo mjesto

4.5.2019.
17:00
AFP
VOYO logo

Neizvjesnost oko ostanka Davida de Gee natjerala je čelnike Manchester Uniteda da osluhnu što se nudi na tržištu i koga bi bilo moguće dovesti dođe li do rastanka sa španjolskim golmanom. Poznato je da Paris Saint-Germain želi njegove usluge, a već se pisalo da će na Old Traffordu pokušati njegov eventualni odlazak kompenzirati dovođenjem Jana Oblaka iz madridskog Atletica.

Navas spušta Pogbinu cijenu

Neće to biti jeftin posao, njegova realizacija je moguća tek u trenutku kad zainteresirana strana aktivira klauzulu iz ugovora koja kazuje da Oblak može otići u slučaju sklopljena posla u visini od 120 milijuna eura. Ipak, Oblak nije jedina opcija...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP/CURTO DE LA TORRE

Keylor Navas

Prema informacijama kojima barata The Telegraph, Unitedu će biti ponuđen Realov čuvar mreže, 32-godišnji Keylor Navas. Pritom se ne navodi zanima li engleskog velikana realizacija transfera, no sasvim je jasno što madridski klub ovime pokušava izvesti. Paul Pogba je i dalje meta, Navas igrač koji bi poslužio u smanjivanju njegove cijene. Thibaut Courtois, pak, sigurna opcija za Realovu 'jedinicu' sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo