Žestoka svađa u Tottenhamovoj svlačionici!

Ćorlukin izravni konkurent za mjesto u momčadi Alan Hutton sprema se napustiti Tottenham nakon žestoke svađe u svlačionici s trenerom Harryjem Redknappom, saznao je engleski portal Goal.com.

28.2.2011.
15:20
VOYO logo

Škotski reprezentativac i menadžer londonske momčadi sukobili su se krajem prošlog mjeseca nakon teškog poraza Tottenhama u utakmici FA Cupa protiv Fulhama (0:4) na Craven Cottageu.

http://video.rutube.ru/7893b4eea9ee28ea492c7a95bd6ae635

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Harry Redknapp je u svlačionici pred suigračima žestoko kritizirao Alana Huttona, koji je jednako burno uzvratio svom treneru rekavši kako nije zaslužio da bude jedini krivac za ponižavajući poraz.

Svađa se nastavila i sljedeći dan kada je Škot pozvan u Redknappov ured gdje je dobio još jednu porciju 'ribanja', ali Hutton je ovaj put odgovorio puno smirenije na trenerove kritike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Desni bočni Spursa je do poraza s Fulhamom bio standardni član udarne momčad u 18 od ukupno 23 prvenstvene utakmice Tottenhama, ali nakon toga je došao na Redknappovu 'crnu listu'.

"Harry je puk'o nakon Fulhama jer je smatrao da je Hutton odigrao lošu utakmicu, a Hutton nije htio uzmaknuti pred trenerom jer je smatrao da Redknapp nije bio fer prema njemu. Bila je to žestoka svađa, toliko ozbiljna da je Harry pozvao Alana i sljedeći dan u svoj ured", otkrio je neimenovani izvor za Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon svađe Hutton već četiri tjedna nije ni blizu prve momčad iako njegovo ime nije na listi ozlijeđenih igrača, a 9. veljače je odigrao svih 90 minuta za Škotsku u prijateljskoj utakmici protiv Sjeverne Irske.

Njegovo mjesto na desnom boku preuzeo je hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka, ali kada se i on ozlijedio u prvom susretu osmine finala Lige prvaka u Milanu, Redknapp nije posegnuo za Huttonom, već je tu poziciju preuzeo iskusni Francuz William Gallas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da će Alan Hutton zbog svega ovoga napustiti Tottenham već na ljeto iako mu ugovor sa Spursima traje do 2013. Redknapp zasad uopće ne računa na njegove usluge, a pitanje je kada će se i hoće li se uopće ohladiti od ove svađe.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo