ČEKA NAS SPEKTAKL / Željko Kopić najavio najveću utakmicu u svojoj karijeri: Trener Dinama otkrio kakav je plan protiv Rakitića i društva

Image

Dinamo i Sevilla igraju prvu utakmicu doigravanja za plasman u osminu finala Europske lige

16.2.2022.
19:02
VOYO logo

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić u srijedu je normalno trenirao sa suigračima u Sevilli pripremajući se za utakmicu Dinamom,  nakon što je prethodna dva dana izbivao zbog nepoznatog razloga.

Napadač Anthony Martial, posuđen prošli mjesec iz Manchester Uniteda, vježbao je sam odvojen od momčadi. On također prethodna dva dana nije trenirao s drugoplasiranom ekipom španjolskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MODRI U SEVILLI /

Bivši španjolski izbornik nahvalio Dinamo i izdvojio dva imena: 'Ako im to dozvolimo, bit će jako opasni'

Image
MODRI U SEVILLI /

Bivši španjolski izbornik nahvalio Dinamo i izdvojio dva imena: 'Ako im to dozvolimo, bit će jako opasni'

U srijedu na treningu nije bilo krilnog igrača Tacatita Corone koji također nije trenirao prethodnih dana.

A dan prije utakmice trener Dinama Željko Kopić otkrio je u kakvom su stanju Modri. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Momčad je u dobrom  stanju. Dobro smo analizirali protivnika, znamo koliko su dobri, ali sutra dolazimo odigrati jednu  pravu i maksimalno natjecateljsku utakmicu”, započeo je Kopić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Perić je ozlijeđen, a Mišić ima tri žuta. Ostali su ok. Dilaver je imao manjih problema i ostao je u Zagrebu…. Vjerujem da će Andrić biti spreman. Također, i Bruno Petković se vratio punom treningu i u kadru je", kazao je Kopić. 

Podrška navijača

"Poznajemo kvalitete Seville. Kao i svaka momčad imaju neke svari koje nisu  dobre i na nama je da napravimo sve i da dođemo do pozitivnog rezultata"; dodao je. Modri će u Sevilli imati podršku oko 1500 BBB-a.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi kao klub gdje god da igramo prate nas navijači i pružaju nam ogromnu podršku i on će sutra biti glasna i dat će nam dodatni puls da odigramo dobru utakmicu"; rekao je pa se osvrnuo na uspjehe Modrih u Europi u posljednjih nekoliko sezone. 

Iskoristiti stvari u kojima nisu dobri

"Napravili smo korak naprijed i dobar nastup i rezultat u Europi više ne predstavlja iznenađenje. Svi nas gledaju kao momčad koja može igrati s visokokvalitetnim europskim protivnicima. Na nama je da sada da napravimo i sljedeći korak prema naprijed", poručio je te je još nekoliko riječi posvetio Sevilli. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imaju kvalitetne mehanizme igre prema naprijed i pokušavaju igrati ofenzivno. Imaju neke situacije u kojima nisu toliko kvalitetni i taj ćemo dio pokušati iskoristiti. I u španjolskoj ligi su imali određene probleme. Što se tiče ozljeda i koronavirusa, to je danas normalno i moramo se s tim nositi svi Sevilla ima dovoljno kvalitetan kadar da to može kompenzirati. Maksimalan fokus je na nas, da mi budemo pravi i da igramo kvalitetan nogomet", poručio je. 

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo