Mamić poslao jasnu poruku treneru i igračima!

Dinamo je otputovao u Tiraspol na novi europski ispit.

31.7.2012.
10:42
VOYO logo

Sheriff je zasad primarni cilj, ali sjećanja na njih nisu dobra. Moldavci su Dinamo prije dvije godine usred Maksimira izbacili na penale.

"Dobri, izbacili su nas prije dvije godine i sad treba biti oprezan. U tom uzvratu nisam pogodio kad smo izvodili jedanaesterca, da do toga dođe, opet bih pucao, ali vjerujem da se nećemo dovesti u tu situaciju", kazao je kapetan Milan Badelj koji broji posljednje utakmice u plavom dresu prije odlaska u HSV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije pogodio iz jedanaesterca ni Sammir. U utorak je prvi došao u zagrebačku zračnu luku, svojim automobilom, a ne s momčadi. Naime, dovezao je svoju djevojku Yasmin i sina Noaha koji se vraćaju u Brazil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među brojnim putnicima u Tiraspol bio je veliki broj klupskih djelatnika, ali i prvi ljudi HNS-a, stari dinamovci Davor Šuker i Damir Vrbanović.

"Podržavamo naše klubove, u četvrtak ćemo ići u Split na Hajduk", kazao je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Čačić u zrakoplov je ušao s još nekim dvojbama oko sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam još jedan pravi trening u Tiraspolu, pa ću odlučiti. Jer, u susretu s Cibalijom namentuli su se neki koji nisu igrali protiv Ludogoreca, kao Šimunić, Leko, Pokrivač, Pivarić", rekao je Čačić te se dugo zadržao u razovoru sa Zdravkom Mamićem.

"Ludogorec je bio najteži suparnik u prvoj fazi natjecanja, očekujem da prođemo i Sheriff. Dosad smo išli od Europske lige do Europske lige, a sad želim od Lige prvaka do Lige prvaka, ispadanje od Sheriffa bila bi katastrofa", rekao je stariji Mamić i tako dao do znanja treneru što očekuje od njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo