Mamić na tabletama: 'Želim huligane i divljake'

'Pozivam i one koji nas ne vole. Doći će taj dan kad ću otići iz Dinama. Prepoznat ću to sam i neka se još malo strpe. To će doći pod normalnim okolnostima i dogovorom.

29.8.2012.
9:16
VOYO logo

Zdravko Mamić je prije utakmice u Mariboru, prema vlastitom priznanju, uzeo tablete za smirenje. Valjda je očekivao novu dramu, kao protiv Ludogoreca. Nije bilo potrebno jer Slovenci nisu stvorili čistu šansu. "Ne želim uzeti naslovnu ulogu. Ovo je večer Ante Čačića i igrača, kojima skidam kapu do poda. Imali su krvav put i napravili su posao. Hvala im u ime kluba, svih navijača Dinama i građana Zagreba", sipao je zahvale Zdravko Mamić. http://www.dailymotion.com/embed/video/xt4fbg

Nakon ovog uspjeha nije ponovio striptiz kao na Plesu nakon trijumfalnog povratka iz Amsterdama, ali je imao poruku i za BBB-e. "Pozivam i one koje nas ne vole. Doći će taj dan kada ću otići iz Dinama. Prepoznat ću to sam i neka se još malo strpe. To će doći pod normalnim okolnostima i dogovorom. Mi želimo sve navijače. I huligane i divljake. Ajmo malo sada bez imperativa. Ajmo slaviti i uživati. Nismo vas iznevjerili sedam godina, nećemo niti ovu osmu", pričao je apsolutni vladar Maksimirske 128. Na koncu ipak nije odolio, uzeo je naslovnu ulogu igračima i najavio: "Mi smo sad u situaciji da na zimu stvorimo megamomčad! Najbolju koja je ikad bila u Maksimiru! Ali idemo sad uživati u Ligi prvaka, sad više nemamo nikakvih imperativa", rekao je Mamić u razgovoru za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo