ZBOG ZARAŽENOG VIDE U MADRIDU STRAHUJU ZA MODRIĆA: / Hrvat im je ključan i ne mogu zamisliti momčad bez njega

Image
Foto: Profimedia

Dvojac je bio u bliskom kontaktu pa postoji mogućnost zaraze

12.11.2020.
17:20
Profimedia
VOYO logo

Branič hrvatske nogometne reprezentacije DomagojVida pozitivan na koronavirus igrao je 45 minuta protiv Turske.

"Liječnička služba hrvatske reprezentacije dobila je inicijalnu informaciju pri kraju odmora između dva poluvremena da postoji jedan potencijalno pozitivan rezultat. Radi se o uobičajenoj proceduri pri testiranju te se pritom "sumnjivi" nalaz ponovno testira kako bi se potvrdio rezultat. Kako je u tom trenutku izbornik Zlatko Dalić već donio odluku o izmjeni Vide, liječnička služba reprezentacije izolirala je Vidu prema svim epidemiološkim mjerama do potvrde rezultata testiranja. Vida će, sukladno propisima, provesti iduće dane u samoizolaciji u Istanbulu”, priopćio je iz HNS u srijedu kasno navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga postoji mogućnost da još nekoliko sudionika te utakmice bude pozitivno. Upravo je takva mogućnost upalila alarm i u Real Madridu. Marca navodi da u klub sada strahuju za Modrića jer su zbog Covida-19 već ranije bili ostali bez Edena Hazarda i Edera Militaa, dok je Casemiro imao pozitivan rezultat na PCR test.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski maestro u posljednjoj je godini ugovora, a kako Marca naglašava ove godine igra u odličnoj formi te u klubu zbog toga razmišljaju da mu ponude novi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo