DRAMA JE VLADALA NA ANFIELDU: / Salah je zabrinuo Kloppa i navijače, stigla odluka o sudbini egipatskog napadača

Image
Foto: AFP

A sve zbog jednog poteza

27.12.2018.
10:27
AFP
VOYO logo

Napadač Liverpoola Mohamed Salah dobrano je zabrinuo navijače momčadi za koju nastupa budući da mu je prijetila kazna propuštanja nadolazeća dva premierligaška ogleda, protiv Arsenala i Manchester Cityja, a sve zbog poteza koji je napravio u 4-0 pobjedi protiv Newcastlea. Egipatski napadač vodeće momčadi engleskog prvenstva, dojam je to koji je nudilo napisano na internetskoj stranici The Suna, odveć je lako pao u 47. minuti susreta protiv Newcastlea i iznudio udarac s bijele točke koji će na dodatnu provjeru.

Mlaki jedanaesterac

Pobjedom je Liverpool stigao na šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Tottenham i sedam u odnosu na City, branitelja naslova prvaka koji se nalazi na trećem mjestu ljestvice. Ipak, drama je neko vrijeme vladala na Anfieldu nakon saznanja da je Engleski nogometni savez spreman tijekom dana provjeriti što se točno dogodilo u spomenutoj minuti ogleda i je li sudac utakmice Graham Scott prevaren prije nego što je pokazao na bijelu točku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mlaki jedanaesterac je sve promijenio i sad ja moram objašnjavati zašto smo primili četiri pogotka", izjavio je nakon susreta Liverpoolov menadžer Rafael Benitez objašnjavajući kako je Salah pogodio za povećanje vodstva u koje je domaću momčad doveo rani zgoditak Dejana Lovrena.

Već viđena kazna

The Sun je pisao da će panel koji čine jedan bivši sudac, jedan bivši menadžer i jedan bivši igrač provjeriti situaciju te će, ustanove li da je došlo do namjernog pokušaja prevare suca, Salah biti kažnjen dvjema utakmicama zabrane nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle sezone zbog iste situacije pauziranjem dviju utakmica kažnjeni su Oumar Niasse i Manuel Lanzini. Ipak, saznanje je The Timesa, povijest se neće ponoviti, Salahov pad ocijenjen je kao opravdan, kazne za njega neće biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo