FOTO: / Modri došli na Kantridu, okrenuli se i otišli kući

Na Kantridi se s početkom u 17 sati trebao igrati derbi prvenstva između Rijeke i Dinama, no susret je odgođen zbog natopljenog terena.

9.2.2014.
16:22
VOYO logo

"Derbi utakmica između Rijeke i Dinama koja se trebala igrati u nedjelju, 9.2., na Kantridi je odgođena zbog natopljenog terena odnosno neregularnih uvjeta.

S obzirom na to da Rijeka igra utakmicu Kupa te zbog nemogućnosti ranijeg odigravanja ove odgođene utakmice, donesena je odluka da će Rijeka i Dinamo utakmicu 21. kola na Kantridi odigrati u srijedu, 26. veljače! Modri su tako zapravo cijelu nedjelju proveli na putu, došli su na Kantridu, okrenuli se i krenuli natrag prema Zagrebu", stoji na Dinamovoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je pripremati se danima za utakmicu pa onda improvizirati, ali moramo se prilagoditi nastaloj situaciji. Nije lako nama, ali niti Dinamu koji je morao putovati iz Zagreba. Ali, doista nije imalo smisla igrati po ovakvom terenu i suci su donijeli odluku koja je u svrhu nogometa", rekao je za Sportske novosti trener Rijeke Matjaž Kek, a Zoran Mamić dodao:

"Koliko sam nezadovoljan odgodom, toliko mi je drago da se ne igra zbog eventualnih ozlijeda. A i pitanje je koliko bi to bila igra, a koliko cirkus od nogometa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo