MIRNA REZIDENCIJA / Zavirite u kamp HNS-a za Europsko prvenstvo 2024. u Njemačkoj: Što sve nudi luksuzna oaza?

Resort Mark Brandenburg ima izvrstan fitness centar te bogate sadržaje za rekuperaciju, dok trening centar uz vrhunski travnjak osigurava i privatnost ekipi.

4.12.2023.
20:20
VOYO logo

Vatreni su pobijedili u utrci za jedan od najtraženijih kampova u Njemačkoj. Za vrijeme Eura reprezentacija će biti smještena u Nojrupinu. Kako izgleda mjesto u kojem će boraviti Modrić i društvo i kakva groznica vlada za ulaznicama - prilog ima Donna Diana Prćić.

Image
ZA POJAS SVJETSKE PRVAKINJE /

Habazin ekskluzivno za RTL najavila borbu karijere: 'Idemo na sve ili ništa'

Image
ZA POJAS SVJETSKE PRVAKINJE /

Habazin ekskluzivno za RTL najavila borbu karijere: 'Idemo na sve ili ništa'

Još u srpnju prošle godine HNS je odabrao četiri kampa u tri regije gdje se igra EURO. U rujnu su bili na licu mjesta, a konačna odluka pala je nakon što smo doznali skupinu smrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak je za RTL rekao: "Konačno nakon ždrijeba kad smo saznali gdje igramo smo pogledali ono što su nam bile najbolje opcije u tom sjevernom dijelu Njemačke i u dogovoru izbornika, predsjednika i delegacije sinoć se odlučili za Neuruping kao najbolju opciju za hrvatsku reprezentaciju."

Kamp se nalazi na samo 75 kilometara od Olimpijskog stadiona u Berlinu, gdje Hrvatska otvara prvenstvo protiv Španjolske. A manje od 250 km je udaljen od Leipziga i Hamburga, u kojima igramo protiv Albanije i Italije. Odlična lokacija kampa bila je jedan od važnijih kriterija pri odabiru pa su tako Dalićevi momci izbjegli letove, barem u grupnoj fazi. Autobusom će se na utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi kriterij koji uvijek gledamo je sportska nogometna perspektiva, znači da je trening centar na visokoj razini da u hotelu ima odličan fitness i da postoji dobar prostor za oporavak igrača što je najvažnije, a drugi kriterij da je lijepo, ugodno i mirno okruženje da nismo negdje usred grada", rekao je Pacak i nastavio:

"Neovisno o grupi koja je sjajna iz perspektive zanimljivosti navijačima očekuje nas najveći interes vjerojatno u povijesti hrvatske reprezentacije što se ulaznica tiče."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj počinje 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo