ZAR JE OVO MOGUĆE? / Turski novinar ostao u čudu zbog neuobičajenog poteza Dinamove zvijezde

Image
Foto: Screenshot

Mnogobrojni fanovi izrazili su čuđenje jer je u njihovoj zemlji ovako nešto nezamislivo.

21.9.2018.
13:00
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Dinama upisali su u četvrtak jednu od najvećih pobjeda u Europi. S velikih 4-1 razbili su turskog Fenerbahčea.

Pogotke su za Dinamo postigli Ivan Šunjić (16), Izet Hajrović (27, 57) i Dani Olmo (60), dok je strijelac za istanbulsku momčad bio Roman Neustadter (48). Poslije utakmice turski mediji sasuli su paljbu po Philipu Cocuu i njegovim igračima i za očekivati je da bio nizozemski stručnjak uskoro mogao biti bivši trener Fenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turci u nevjerici

I dok su Turci razumljivo bijesni na svoje miljenike, ne mogu se načuditi Modrima. Pogotovo jednim od njih. Ivan Šunjić pravo je otkriće Nenada Bjelice. Osim što je zabio gol, odigrao je izvanrednu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fanovi Fenera, inače, ostali su u nevjerici kad su vidjeli video koji je objavio novinar Emre Bol na društvenim mrežama. Naime, uhvatio je veznjaka kako pješice odlazi sa stadiona prema tramvaju.

"Zar je moguće da takvo nešto postoji", zapitao se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U komentarima ispod njegove objave mnogobrojni korisnici Twittera izrazili su čuđenje jer je u njihovoj zemlji nezamislivo da zvijezda tako visokorangiranog kluba odšeta sa stadiona i koristi javni prijevoz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo