TRANSFER

ZAPOČINJE OSIPANJE PRVAKA: Zvijezda Leicestera prelazi u redove Arsenala

Neočekivano osvajanje engleske nogometne Premier lige Leicester City će platiti osipanjem momčadi. Takvo je što bilo za očekivati, suparnički klubovi pokušat će iz njih dovući ponajbolje pojedince, a proces je već započeo.

Francuski izvori pišu da je N’Golo Kante dogovorio prelazak u redove londonskog Arsenala što bi se trebalo i potvrditi u ljetnim mjesecima kada započinje transferna utakmica među klubovima. Veznjak, koji je ove godine svojim igrama izborio i mjesto u francuskoj reprezentaciji s kojom će nastupiti na Euru, u ugovoru s klubom ima klauzulu prema kojoj može napustiti Leicester u slučaju ponudu koja premašuje 25 milijuna eura.

A za nogometaša kojeg su ostali igrači u ligi proglasili najboljim u sezoni na izmaku Arsenal, s kojim pregovori već traju, je spreman to ponuditi. Jednako je zainteresiran i Chelsea, no Le 10 Sport piše da je Kante bliži sastavu kojeg vodi Arsene Wenger i istovremeno demantira mogućnost odlaska veznjaka u Manchester City koji se spominjao u istom kontekstu.

 

Povratak na Net.hr