Dinamo koji pripada navijačima

ZAGREB ĆE PONOVNO POGODIT POTRES: Arsenal je bio u gradu, ali navijači danas započinju svoj šou

Nakon spektakla na Šalati na kojem je po kiši pjevalo nekoliko tisuća navijača, MNK Futsal Dinamo, klub koji djeluje po načelu ‘jedan član, jedan glas’ i koji su osnovali Bad Blue Boysi zajedno sa futsal zaljubljenicima, danas započinje svoju debitantsku sezonu u prvoj hrvatskoj malonogometnoj ligi.

Protivnik Futsal Dinamu je stari znanac, momčad Potpićana, kojeg je Futsal Dinamo prošle sezone pobjedio u borbi za prvu ligu. Tako Futsal Dinamo nastavlja svoju dojmljivu priču s kojom su zapalili grad i u kojoj su osvojili čak tri trofeja u premijernoj sezoni za ovaj mladi klub.

Bad Blue Boys Futsal Dinamo

Prošle sezone, Futsal Dinamo nerijetko je u gradu Zagrebu bio gledaniji od “velikog” Dinama, Cibone, PPD Zagreba, a ponekad i od Medveščaka, što je znak da su ljudi prepoznali pozitivnost čitave ove priče oko ovog kluba koji je simbol navijačkog prkosa i bunta potkovanim velikom ljubavlju i borbom za Dinamo, za demokratski Dinamo bez zakulisnih radnji, kako navijači ističu.

Utakmice bez ijednog incidenta

Na utakmicama Futsal Dinama vlada sjajna navijačka atmosfera koja je prošle sezone bila popraćena bez iti jednog incidenta, s velikim brojem djece i roditelja, a utakmice ovog malonogometnog kluba prava su zabava s velikom količinom navijačkih emocija za svakog koji na nju dođe.

Klub za premijernu sezonu u prvoj hrvatskoj malonogometnoj ligi ima velike planove. Pa se Futsal Dinamo tako pojačao legendama hrvatskog futsala poput Miće Martića kao novog trenera, tu su još i ovosezonska pojačanja Penava, Horvat, Ziberi, Toth i Kanjuh.

Bad Blue Boys Futsal Dinamo

Futsal Dinamo sad ima sjajnu momčad spremnu za velike stvari, a to su nedavno i dokazali na jakom Minerva Cupu osvojivši drugo mjesto, izgubivši u finalu od Sportinga iz Lisabona koji su prošle sezone osvojili su treće mjesto u UEFA Futsal Cupu, futsal inačici Lige prvaka. Turnir je igran u Bernu, a igrači Dinama otvorili su ga uvjerljivom polufinalnom pobjedom protiv futsal reprezentacije Švicarske s 5:1.

Utakmica protiv Potpićana počinje u 20 sati u Dvorani II Doma sportova, a karte za utakmicu mogu se kupit u BBB Fan shopu u Ilici 37 po cijeni od 25 kuna.

Povratak na Net.hr