ZABRINJAVAJUĆE BROJKE DINAMOVA POJAČANJA: / Pape nahvalio veznjaka, ali jedna mu stvar ne ide u prilog

Image
Foto: Screenshot

Ove je sezone devet puta navukao dres, a u 180 minuta provedenih na terenu nije upisao niti jedan gol ili asistenciju.

31.1.2018.
11:48
Screenshot
VOYO logo

Izet je veliko pojačanje za Dinamo, baš pravi pogodak. To je izuzetan igrač. Jak je jedan na jedan. Brz je i ima strašan dribling i fenomenalan šut. Tim je riječima bivši izbornik BiH Safet Sušić u razgovoru za 24 sata opisao novo pojačanje Dinama.

Image
ZDRAVKO MAMIĆ U NAJVEĆOJ TAJNOSTI DOGOVORIO DOLAZAK IGRAČA IZ BUNDESLIGE: /

Ovo je veliko pojačanje za Dinamo

Image
ZDRAVKO MAMIĆ U NAJVEĆOJ TAJNOSTI DOGOVORIO DOLAZAK IGRAČA IZ BUNDESLIGE: /

Ovo je veliko pojačanje za Dinamo

Riječ je o 26-godišnjem krilnom napadaču koji preferira igrati na desnoj strani, a može pokriti pozicije lažne devetke i središnjeg ofenzivnog veznjaka. Ono što je legendarni Pape propustio reći ovom prilikom je da Hajrović od sezone 2012-13 nije imao značajniju minutažu u klubovima za koje je nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manjak minutaže

Te je sezone upisao 33 prvenstvena nastupa (osam golova i sedam asistencija) u dresu Grasshoppera, nakon čega je dobivao sve manje prilika. U sljedećoj je dobro krenuo te je nakon 15 utakmica (šest golova i četiri asistencije) osigurao transfer u Galatasaray. Tamo je u polusezoni dobio priliku u osam prvenstvenih utakmica te je odigrao 367 minuta u kojima je ubilježio jednu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nakon što se požalio Fifi da mu turski velikan nije isplatio plaće u srpnju 2014. prešao je u Werder. Tamo se nije pretjerano naigrao. U prvoj sezoni skupio je 724 minute u 19 bundesligaških nastupa i upisao jedan gol.

Godinu dana potom otišao je na posudbu u Eibar. No, nakon razočaravajuće sezone Španjolci su ga odlučili vratiti u Njemačku. U Eibaru je u sedam susreta skupio samo 172 minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lani je pak u deset nastupa za Werder zabio jedan gol, a ukupno je na travnjaku proveo 492 minute. Ove je pak sezone devet puta navukao dres, a u 180 minuta provedenih na terenu nije upisao niti jedan gol ili asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo