ZABORAVLJENI VATRENI DOBIVA NOVU PRILIKU U VELIKANU? / Ne zadovolji li trenera seli u redove slavnog europskog kluba

Image
Foto: Profimedia

Sve do prije nekoliko godina slovio je za jednog od najtalentiranijih mladih igrača u Europi

21.8.2020.
12:54
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometaš AlenHalilović je u rujnu iz Milana došao na jednogodišnju posudbu u Heerenveen nadajući se minutama. No, niti tamo se nije nametnuo te je dobivao prilike uglavnom ulazeći s klupe. A taman kad je počeo igrati dobro sezona je zbog koranavirusa prekinuta.

Image
HALILOVIĆ ODBRUSIO BIVŠEM VATRENOM: /

'Previše me kritiziraju svakakvi tzv. stručnjaci. Budućnost? Imam samo jedan cilj'

Image
HALILOVIĆ ODBRUSIO BIVŠEM VATRENOM: /

'Previše me kritiziraju svakakvi tzv. stručnjaci. Budućnost? Imam samo jedan cilj'

“Još čekam rasplet događaja u Italiji s Milanom. Vidjet ćemo kakve su njihove želje, i kakva će tamo biti pravila, pa i dalje ne znam gdje ću nastaviti trenirati. Ali na posudbi sam u Heerenveenu do ljeta pa bih ovdje trebao trenirati do kraja ugovora premda je prvenstvo gotovo”, rekao je u travnju za Hinu kada se osvrnuo i na odlazak Zvonimira Bobana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Boban mi je uvijek pomagao i bio na mojoj strani. Žao mi je što je otišao, ali ne želim ulaziti u odluke kluba. I dalje sam u kontaktu s njim jer je uvijek spreman dati savjet”, rekao je nekadašnji nogometaš Barcelone.

Image
Image

HEERENVEEN, 22-02-2020, Abe Lenstra Stadium, football, season 2019 / 2020, Dutch Eredivisie, SC Heerenveen player Alen Halilovic during the match SC Heerenveen - ADO Den Haag, Image: 500350793, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Austria and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Najnovije vijesti koje je u petak donijela Gazzetta dello Sport govore da će se Halilović u ponedjeljak pojaviti na Milanovim pripremama u ponedjeljak te da će ga trener Stefano Pili tijekom tog perioda procijeniti i odlučiti što će s njim. Međutim, napominju Talijani, najizglednije je da će napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mogao bi završiti u Benfici jer bi ga Milan mogao iskoristiti kako bi snizio cijenu za Florentina Luisa”, navodi Gazzetta.

Unatoč svim problemima Halilović se, inače, nada da bi se mogao naći na popisu ZlatkaDalića za euro iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi igrači koji su imali slabiju sezonu imaju priliku pokazati se iduće sezone”, izjavio je svojevremeno dodavši: “Cilj mi je sada vratiti se u Milan i pokušati se dokazati novom treneru. A ako me ne vide tamo pokušat ću pronaći neko pravo rješenje za svoju budućnost”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo