ZABORAVLJENI CENTARFOR VRAĆA SE U DINAMO: / Nekad je bio strah i trepet HNL-a, a danas je potpuno nestao s radara

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon fantastične polusezone u Interu, u siječnju 2019. godine Andrić je prešao u zagrebački Dinamo za milijun eura i tad je zapravo njegova karijera krenula nizbrdo

20.5.2021.
16:53
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ruski nogometni klub Ufa objavio je kako će u zagrebački Dinamo vratiti srpskog napadača Komnena Andrića (25) koji je u Rusiji bio na posudbi od desetog mjeseca prošle godine.

Andrić je za Ufu nastupio ove sezone 19 puta, ubilježio je pet pogodaka i tri asistencije. Iako su ga nakon isteka posudbe mogli otkupiti, ipak su se odlučili vratiti ga u Dinamo za koji je ugovorom vezan do 31. svibnja ove godine, dakle još 11 dana Dinamo ima da odluči što će s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo ga platio milijun eura

Andrićeva priča vrlo je zanimljiva. Radi se o napadaču koji je svoje najbolje utakmice odigrao u dresu Inter Zaprešića te se etablirao kao jedan od najubojitijih strijelaca u HNL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon fantastične polusezone u Interu, u siječnju 2019. godine Andrić je prešao u zagrebački Dinamo za milijun eura i tad je zapravo njegova karijera krenula nizbrdo.

Srpski centarfor nikad nije dobio u redovima Modrih velike šanse, u dvije godine upisao je tek 20 nastupa za Dinamo, a postigao je pritom osam pogodaka. Poslan je i na pola godine u Inter Zaprešić na posudbu kako bi pokušao vratiti dobru formu, no nije to bio onaj stari Andrić koji je u dresu "Diva iz predgrađa" zabijao skoro svaku utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po povratku iz Rusije Dinamo mora odlučiti hoće li ga zadržati kao zamjenu Bruni Petkoviću ili će se ipak oprostiti s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo