ZA NE POVJEROVATI: / Real Madrid je već tri puta pokušao dovesti Lionela Messija!

Image
28.1.2016.
16:30
VOYO logo

Do prvog je došlo 2011. godine kada je u Madridu zavladao strah da bi Cristiano Ronaldo mogao popustiti pred unosnim pritiskom Manchester Cityja da ostvari transfer u njihove redove. Želja Florentina Pereza i ostalih čelnih ljudi kluba bila je jednu nogometnu zvijezdu zamijeniti drugom. Odbijeni su, navodi se, brzo i odlučno.

Neymar po Messijevom receptu

Ljeto 2013. godine pamti drugi pokušaj, a ponovno je povezan s upitnom budućnošću portugalskog nogometaša u Realu. Istovremeno su se na Santiago Bernabeu trudili dovesti Neymara u klub i pritom osluškivali kakve su Ronaldove ideje. Potrajalo je neko vrijeme, no u konačnici je sjajni napadač potpisao produljenje ugovora. Prije no što se to dogodilo, pokušali su iz kluba ponovno vrbovati Messija, no sve je završilo kao i u prvom pokušaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi

Treći pokušaj dogodio se prije nešto više od godine dana. Poznato je kako je završilo, a cijela ova priča stavlja se u kontekst aktualnih događaja u čijem je središtu Neymar. Brazilski napadač Barcelone viđen je u društvu Realovih čelnika, pričalo se o mogućem transferu, no sve to više nalikuje na pokušaje Neymarovih agenata da svom klijentu ishode poboljšan ugovor u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo