ZA KOGA ĆE POTPISATI NORVEŠKI WUNERKIND? / Kontroverzni menadžer otkrio detalje; 'Njima bi bilo teško reći ne...'

Image
Foto: Profimedia

Haalanda se već dugo povezuje s gotovo svim najvećim svjetskim nogometnim klubovima

1.5.2021.
16:33
Profimedia
VOYO logo

Dvadesetogodišnji norveški napadač Erling Haaland jedan je od najboljih mladih napadača na svijetu i igrač za kojega se predviđa da će dominirati svjetskom nogometnom scenom u sljedećem desetljeću.

Image
HAALAND IZGLEDA KAO TERMINATOR: /

Pogledajte kakvu je fotografiju objavio nakon što je s dva pogotka srušio Wolfsburg

Image
HAALAND IZGLEDA KAO TERMINATOR: /

Pogledajte kakvu je fotografiju objavio nakon što je s dva pogotka srušio Wolfsburg

Haaland je trenutno član Borussije Dortmund u čijem dresu briljira, ruši rekorde i već se dugo govori da ga u svoje redove žele dovesti gotovo svi najveći klubovi na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za njega su navodno zainteresirani engleski Chelsea, Manchester City i United, francuski Paris Saint Germain te španjolski velikani Real Madrid i Barcelona.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Dortmund's Norwegian forward Erling Braut Haaland reacts during the German first division Bundesliga football match Borussia Moenchengladbach v BVB Borussia Dortmund in Moenchengladbach, western Germany, on January 22, 2021.,Image: 585409197, License: Rights-managed, Restrictions: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no, Credit line: Profimedia

'Haalanda zanimaju dvije stvari'

Haalandov menadžer, jedan od najpoznatijih svjetskih nogometnih agenata Mino Raiola, dao je veliki intervju za španjolski list AS u kojemu je progovorio o potencijalnom transferu mladog Norvežanina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, MARKA / Alamy
Image
Foto: Profimedia, MARKA / Alamy

Mino Raiola

“Halanda zanimaju dvije stvari - zabijanje golova, jer je poput Ronalda ili Ibrahimovića i ima tu pozitivnu opsesiju i zanima ga osvajanje naslova. On će sigurno odabrati klub u kojemu će se te stvari više događati", rekao je Raiola pa konkretnije progovorio o klubovima koji se dovode u vezu s Haalandom:

"Teško bi bilo lagati. Kada se pojavi klub poput Real Madrida ili Barcelone s toliko povijesti i značaja, teško je reći ne. Paris Saint-Germain ulazi u ovu skupinu velikana, kao i Manchester City. Juventus je uvijek bio tamo. Prvenstvo u kojemu se klubovi natječu isto će igrai ulogu - PSG igra u najgoroj lvelikoj ligi, Bayern igra u atraktivnoj ligi, ali svi znamo znamo da je uvijek osvajaju. U Španjolskoj postoje tri mogućnosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedinstvena prilika

Puno se govorilo o teškoj financijskoj situaciji u kojoj se nalaze španjolski giganti Real i Barcelona, a Raiola misli da je, unatoč tome, Haalandov transfer velika prilika za svaki klub i da je vrijedan uloženog novca.

"Komplicirano je, ali nije nemoguće. To je posao osoba koje vode klub. Isto je za klub kao i za igrače. Vlak prolazi i što ćete napraviti? Hoćete li nešto poduzeti li ili ne? To je veliko pitanje", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo