ZA 75 MILIJUNA EURA: / Mourinhov otpadak postaje zvijezda Real Madrida

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

U potrazi za napadačem koji bi predstojeće ljeto trebao pojačati konkurenciju u Real Madridu, čelnici Kraljevskog kluba zaustavili su se na novom imenu.

22.3.2016.
10:50
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Prema izvještaju The Suna, Madriđani su spremni iskrcati 75 milijuna eura za 22-godišnjeg nogometaša Evertona Romelua Lukakua. Belgijski napadač je 2011. prešao iz Anderlechta u Chelsea, ali tadašnji menadžer BluesaJose Mourinho ga nije previše cijenio i u ljeto 2014. ga je za 36 milijuna eura prodao Evertonu.

Stiže i drugi Belgijanac?

Na Goodison Parku je u potpunosti došao do izražaja talent ovog napadača, pa je tako ove sezone u 37 utakmica postigao 25 pogodaka. Everton će teško odoljeti ponudama većih klubova, a čini se da je Real Madrid trenutno na 'pole positionu'. Štoviše, Sun tvrdi da je klub već otpočeo pregovore s igračevim agentom Minom Raiolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji već mjesecima najavljuju da će se u Realu predstojećeg ljeta dogoditi velika obnova momčadi. Lukaku bi mogao biti jedno od prvih pojačanja, a već dugo se kao moguća prinova spominje još jedan belgijski reprezentativac, 25-godišnji ofenzivni veznjak Eden Hazard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo