VEZNJAK ODUŠEVIO XAVIJA / 'Nisam vidio igrača poput njega. Modrić je velikan, ali što se toga tiče on je najbolji na svijetu'

Image
Foto: Profimedia

Xavi je poslije utakmice bio oduševljen jednim svojim igračem

28.2.2022.
8:08
Profimedia
VOYO logo

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 26. kola španjolskog prvenstva Barcelona je na Camp Nouu pobijedila Athletic Bilbao s 4-0 (1-0).

Pierre-Emerick Aubameyang je u 37. minuti svojim petim golom u posljednje tri utakmice doveo Barcelonu u vodstvo, a poslao je loptu u mrežu nakon što je Piquet udarcem glavom pogodio gredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ousmane Dembele je u 73. minuti udvostručio Barceloninu prednost sjajnim udarcem iskosa s lijeve strane u bliži gornji kut vrata iznad nemoćnog gostujućeg vratara Simona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 3-0 je u 90. minuti pogodio Luuk de Jong udarcem glavom nakon ubačaja Dembelea. Isti je igrač gotovo s istog mjesta ubacio i u trećoj minuti sučeva dodatka, kad je Memphis Depay podmetnuo nogu i skrenuo loptu u mrežu za konačnih 4-0.

Najbolji

Sjajnu predstavu odigrao je španjolski veznjak Pedri. Trener Xavi za njega je nakon susreta samo imao riječi hvale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče talenta, nisam na svijetu vidio igrača kakav je on. Nema ga. Ne kažem ovo da bih ga hvalio jer on je tip koji ne voli da ga se hvali. Modrić ili De Bruyne su veliki igrači, ali u pogledu čistog talenta, Pedri je najbolji na svijetu. Način na koji razumije i čita igru, kako prolazi između linija i ulazi iza leđa čuvarima. Jako me podsjeća na Andresa Iniestu", poručio je Xavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ovdje pogledajte jedan njegov trenutak čarolije.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo