WANDA ICARDI OPET PRIČALA O PERIŠIĆU: / 'To nije istina i on nije tražio nikakov pojašnjenje'

Image
Foto: AFP

Krilnom napadaču navodno se nisu svidjele riječi suigračeve supruge

4.3.2019.
10:53
AFP
VOYO logo

Perišić je pristupio Icardiju i rekao mu: ‘Reci svojoj ženi da ne mora o meni pričati na TV-u’, otkrio je nedavno talijanski novinar Franco Ordine nakon što je Wanda Icardi u jednoj emisiji spomenula Perišića i njegove razloge navodne želje za odlaskom i kluba.

Ta je priča procurila u javnost sredinom veljače, a sada je na njih odgovorila prozvana menadžerica i supruga argentinskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završena priča

"Nije istina da je Perišić prišao Mauru i žalio se na moje riječi. Nikada nije pitao što sam govorila i nije tražio nikakvo pojašnjenje. Icardi je uvijek kriv. Ako ne priča nije dobro, a ako priča onda je to isto problem", poručila je među ostalima.

Image
Foto: Instagram/Wanda Icardi

Našao se, inače Vareni, na njezinom udaru prošloga tjedna. Jedna situacija s te utakmice posebno je, inače, zasmetala hrvatskom reprezentativcu. Naime, Politano je slavio gol u stilu Maura Icardija, koji je u nemilosti kluba te je ostao bez kapetanske vrpce, na što je Perišić reagirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno je nepravdi u nogometu, poput ovog penala, Perišićeva ponašanja ili zanemarivanja Icardija iako je sve dao za Inter pa ga sada predstavljaju kao čudovište, iako on to nije. Vidjeli smo smo kako Perišić izvodi penal, međutim njegova reakcija ne pridonosi smirivanju situacija. Mauro je kao kapetan uvijek pokazivao poštovanje prema svima, a prvenstveno prema plavo-crnim bojama i prema klubu”, prokomentirala je Icardijeva supruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo