JE LI 'VRIME'? / Jakobušić dogovorio posao stoljeća: Vušković odlazi, ali dolazi Perišić?!

Image
Foto: Profimedia

Hajduk je potvrdio transfer Luke Vuškovića u Tottenham, međutim, navodno su prilikom dogovaranja tog izlaznog transfera, dogovorili i jedan ulazni.

25.9.2023.
15:10
Profimedia
VOYO logo

Hajduk je na svojoj službenoj internetskoj stranici potvrdio transfer 16-godišnjeg Luke Vuškovića u redove engleskog velikana Tottenhama. Međutim, navodno su prilikom dogovaranja tog izlaznog transfera, dogovorili i jedan ulazni.

Image
PUT ENGLESKE /

Hajduk službeno objavio transfer Vuškovića: 'To me čini ponosnim, a svakako je i motiv'

Image
PUT ENGLESKE /

Hajduk službeno objavio transfer Vuškovića: 'To me čini ponosnim, a svakako je i motiv'

"U najvećem izlaznom transferu u povijesti Kluba, 16-godišnji Luka Vušković postaje igrač Tottenhama. Dogovorom između Hajduka i engleskog premierligaša Luka postaje najskuplje plaćeni branič u svojoj dobi u povijesti, a službeno će za Tottenham biti registriran 2025. godine," objavio je Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vušković je potpisao ugovor na pet godina, a "Spursima" će se pridružiti 2025. godine, objavio je i londonski klub. Engleski mediji pišu kako odšteta za mladog braniča iznosi 12 milijuna eura, plus određeni bonusi.

Tottenhamovi navijači prvi put će Vuškovića vidjeti kako igra u dresu Spursa za nešto manje od dvije godine, zbog problema s regulativom. Prema FIFA-inim pravilima, kako je navedeno na web stranici FA-e, izlazak Ujedinjenog Kraljevstva iz EU znači da klubovi u Britaniji ne mogu potpisati ugovor s igračima iz inozemstva dok ne navrše 18 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema dogovoru klubova, Vušković bi do zime trebao ostati na Poljudu, a poslije će otići negdje na posudbu.

Vušković odlazi - Perišić dolazi?!

Sportske novosti doznaju da su predsjednik Tottenhama Daniel Levy i predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić osim Vuškovićevog transfera, dogovorili još jedan, barem usmeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na zimu bi Poljud trebao napustiti najveći talent u povijesti kluba, ali bi istovremeno trebalo stići i najzvučnije pojačanje u povijesti kluba - Ivan Perišić!

Navodno je Levy Jakobušiću usmeno obećao pustiti legendarnog Vatrenog na zimu, ali se ovaj dogovor sklopio prije nego se naš reprezentativac teško ozlijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje je kako će Perišićeva ozlijeda utjecati na dogovor, ukoliko je on sklopljen, ali znate kako se kaže - gdje ima dima, ima i vatre.

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo