OGLASIO SE I SRPSKI PREDSJEDNIK / Vučić komentirao kontroverznu koreografiju Delija o kojoj priča cijela regija: 'Ma kakvo ukrajinsko groblje, evo o čemu se radi'

Image
Foto: Milos Tesic/PIXSELL
Image
Foto: Milos Tesic/PIXSELL

Cijelu situaciju na kraju je morao komentirati predsjednik Srbije Aleksandar Vučić

28.2.2022.
15:11
Milos Tesic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Crvene zvezde slavili su protiv Partizana u "Vječitom derbiju" s 2:0 i približili su im se na dva boda, ali utakmicu je obilježila podosta kontroverzna koreografija Delija.

Naime, uoči početka susreta navijači Zvezde su preko cijele tribine iscrtali groblje koje je bilo plavoj i žutoj boji, dakle u bojama ukrajinske zastave, a zatim je podignuta takozvana šetalica na kojoj je bilo lik starca iz kultnog filma Maratonci trče počasni krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispod je stajala poruka "Dobra večer", koju u filmu izgovara dotični starac koji ustaje iz groba i nakon čije se pojave svi na groblju razbježe. Mnogi su smatrali kako se ovdje radi o nekakvoj morbidnoj poruci vezanoj za Ukrajinu, no, zapravo je riječ o koreografiji koja je nastala prije nego što je rat u Ukrajini uopće počeo i osmišljena je da "zastraši" navijače Partizana, Grobare.

Snimku pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DEČKO JE ZVIJER /

Upoznajte 'srpskog Hulka'. Ima samo 18 godina i tijelo poput superjunaka, a nećete vjerovati kojim se sportom bavi

Komentar Vučića

Cijelu situaciju na kraju je morao komentirati predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Histeriju protiv naše zemlje možete vidjeti i na primjeru jučerašnje utakmice na Marakani. Netko prikaže Panteliju i Maratonce, a oni vam pričaju o Ukrajini i ne znam čemu… Tako je bilo i o izmišljenom avionu koji ide po košarkaša Petruševa, to je bilo u lažnoj vijesti u našim medijima, kako ne podržavamo teritorijalni integritet Ukrajine. Svi u regiji preuzimaju njihovu laž, iako to demantira predsjednica vlade", rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i zatim je komentirao koreografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Baš ih briga što će Srbija patiti zbog njihove laži. Situacija je užasno teška, ne pamtim ovakav period, mislim da je Laušević rekao da 'godina prođe, a dan nikako'. Ostario sam u zadnja tri dana kao zadnjih 10 godina", zaključio je Putin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo