'Volio bih da se svi ugledaju na Hrvate!'

'Da je Luka otišao ovog ljeta, u Tottenhamu bi nastao masovni egzodus.

2.10.2011.
14:18
VOYO logo

Uoči nedjeljnog gradskog derbija između Tottenhama i Arsenala, menadžer Tottenhama Harry Redknapp dao je još malo vjetra u leđa svom najvrjednijem igraču - Luki Modriću.

"Luka je krema, igrač iz samog svjetskog vrha. I nikad nećete čuti da se na njega nešto žalim. Ako ćemo iskreno, ista stvar je i s ostalim hrvatskim dečkima u Tottenhamu, Luka, Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=bxt9q1EGsdIP7goh
szólj hozzá: Tot 1-0 Liv

O Hrvatima, znali smo to i ranije, menadžer Tottenhama ima samo najbolje mišljenje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvati nisu od onih koji će se vucarati okolo i bacati stvari oko sebe ako ne uđu u momčad, ako nisu u prvom planu. Treniraju, hladne su glave, i rade naporno sve dok ne dobiju priliku. Volio bih kad bi se i ostali igrači ugledali na njih".

Nogomet se igra radi publike, no i radi novca... Zna to i Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko mi ne može reći da igraču ne bi zavrtjelo u glavi od igranja u Ligi prvaka za Chelsea i to od 130 tisuća funti tjedne plaće. Luki nisam ništa zamjerio, pa i on je samo ljudsko biće. Znam za igrače koji nikad ne bi više igrali za stari klub, išli bi kod predsjednika, razvalili vrata i tražili odlazak. Ali ne i Luka. Ako je razočaran što je ostao u Tottenhamu, to nisam mogao primijetiti".

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201110010622006 arti-201110010487006 arti-201109300672006

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo